Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou reprèn la temporada per acostar la natura als joves amb ‘Dissabtes al botànic’

S’iniciarà el proper dissabte 19 d’octubre amb activitats infantils gratuïtes i s’allargarà fins al 21 de juny

divendres 11 octubre 2013

La regidoria de Qualitat Ambiental i Salut posa en marxa un any més el programa ‘Dissabtes al Botànic’ per acostar la natura als infants i conèixer els seus secrets de manera educativa i alhora lúdica. Aquest proper 19 d’octubre s’inicia la primera de les sessions  ‘Descobrim el botànic’ en una jornada de matí que servirà per descobrir el parc botànic i el seu entorn. Aquestes sessions infantils estan especialment adreçades a nens i nenes d’entre 9 i 13 anys i són gratuïtes. Es desenvolupen cada tercer dissabte de mes de les 10h i fins a les 13h. “L’objectiu és que els joves es familiaritzin amb l’espai, se’l facin seu i participin en una activitat de lleure mentrestant aprenen conceptes de flora i fauna, així com el concepte de medi natural aplicats al seu entorn més immediat com és el Jardí Botànic de Salou”, explica el regidor de l’àrea Ramon Pascual.

Els principals aspectes que es tractaran al llarg de les proper trimestre són La Tardor al botànic, dinàmiques, jocs i manualitats per viure la tardor al jardí (16 de novembre); Els arbres del botànic, Jocs per aprendre a conèixer els arbres i les seves funcions (21 de desembre).

Ja de cara al 2014, les sessions que es proposen són: l’hivern al botànic, dinàmiques, jocs i manualitats sobre l’hivern al jardí (18 de gener); els ocells al botànic, jocs per conèixer els ocells i la seva manera de viure (15 de febrer); la primavera al botànic, dinàmiques de sensibilització i jocs amb els sentits per celebrar l’arribada de la primavera (15 de març); les plantes al botànic, jocs de proves per conèixer les plantes i plantem torretes per casa (19 d’abril);  els insectes del botànic, coneixerem els insectes que viuen al jardí (17 de maig) i, finalment, la darrera de les sessions, l’estiu arriba al botànic, dinàmiques de sensibilització i jocs amb els sentits (21 de juny).

Tot i que l’activitat és gratuïta cal fer una inscripció prèvia trucant al telèfon 977331142 o bé enviant un correu electrònic a secretaria@gepec.cat  

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

botanic.jpg
botanic.jpg

Document Actions