Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou restringirà la circulació al carrer Major per millorar l'asfalt

divendres 08 març 2024

L’Ajuntament de Salou iniciarà aquest proper dilluns, dia 11 de març, les obres d’asfaltat del carrer Major, una actuació que abastarà des del carrer del Mar fins a l’avinguda Andorra, i que es prolongarà una setmana, aproximadament.

Durant els dies en què es duran a terme els treballs romandrà tancada la circulació als vehicles, de 8 del matí a 20 h del vespre, al carrer Major i adjacents.

Les zones on s’actuarà estaran senyalitzades per a informació del veïnat i la ciutadania.

Els treballs s’han dividit en quatre trams: el primer va del carrer Lleida fins a l’avinguda Andorra, que és on s’iniciarà l’obra; el segon, des del carrer Madrid fins al carrer Lleida; el tercer, del carrer París al carrer Madrid; i el quart, del carrer del Mar al carrer París.

Primerament, es procedirà al fresat del paviment, que consisteix en retirar el ferm. El següent pas serà l’asfaltat, i, finalment, es pintarà la senyalització horitzontal.

S’anirà treballant en cada tram, cadascun dels quals té una llargada de 250 metres, i completant cadascuna de les fases.

Prèviament a aquesta actuació, ja s’han extret les arrels dels arbres i la preparació del terreny del carrer Major per poder treballar-hi.

Aquesta actuació, que té com a objectiu millorar l’accés rodat al carrer Major, té un pressupost de 342.095,77 euros. La contractació s’ha fet a través de l’Associació Catalana de Municipis.

 

 

 

Document Actions