Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou ret un homenatge a la dona més gran, Empar Piñol Masip

divendres 06 febrer 2015

L'acte, organitzat pel Grup de Dones i amb el suport de l'Ajuntament, és tota una tradició dins la festa major


La Torre Vella de Salou va ser l'escenari ahir al vespre de l'homenatge que el Grup de Dones, amb el suport de l'Ajuntament, va retre a la dona més gran de la capital de la Costa Daurada, amb motiu de la Festivitat de Santa Àgueda. Amics i familiars van voler assistir i acompanyar l'Empar Piñol Masip, ' L'Amparo', de 95 anys, i que en fa uns 35 que resideix a Salou.

En el decurs de l'acte, l'alcalde, Pere Granados, acompanyat de la regidora d'Acció Social, Martina Fourrier, va voler felicitar la protagonista de la vetllada i donar-li una afectuosa acollida en nom de l’Ajuntament. Granados, a més, va voler destacar el paper que sobretot les dones, i més especialment, les mares juguen com a puntal de les famílies; com a exemple per a tots i perquè transmeten valors, idees, la seva cura, l'amor i l'entrega.

Per la seva part, la presidenta del Grup de Dones, Isabel Aguilera, també va destacar la gran sort que representa per la família el fet de poder gaudir de la seva persona i de ben segur d’una noble i humana història de 95 anys.

Empar Piñol Masip és originària de Les Garrigues (Lleida) i va viure molts anys a Tarragona. El 1980, quan el seu marit es va jubilar , van desplaçar-se a viure a Salou, amb el seu fill Roger, el qual ja treballava al municipi en la branca de l’hostaleria.

Té dos fills, 3 néts i 2 besnéts.

Galeria d'imatges

portada_dona.jpg
dona2.jpg
dona1.jpg

Document Actions