Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou ret un homenatge a les colles i entitats protagonistes de la Festa Major d’Hivern

dimarts 03 març 2015

L’alcalde i la regidora de Cultura i Festes, en nom de la Corporació, han lliurat als participants un record en un acte multitudinari

 

La Sala de plens de l’Ajuntament de Salou es va omplir ahir al vespre amb membres d’entitats, colles i participants de la festa major d’hivern que han fet possible la celebració i l’organització des de diferents vessants. L’alcalde de Salou, Pere Granados, i la regidora de Cultura i Festes, Maria José Rodríguez, van ser els encarregats de lliurar un DVD amb imatges de la festa i un metacrilat commemoratiu a tots ells.

L’alcalde, Pere Granados, va voler agrair a les entitats la seva implicació en aquesta festa i va recordar que “les entitats sou l’ànima d’una societat dinàmica perquè és a través de les entitats i associacions que una societat es mou i es projecta”.  Per la seva part, la regidora de Cultura i Festes va reiterar l’agraïment i l’esforç de cada un dels participants “perquè sense ells aquesta festa no seria la mateixa i esperem que l’any vinent puguem gaudir-ne més tots plegats”. 

D’altra banda, l’acte també va servir per fer l’acte de lliurament dels premis de la 7ª edició del concurs de fotografia de la Festa Major d’Hivern 2015, un acte organitzat per l’Antena del Coneixement i on s’han presentat una quinzena d’obres. El guanyador d’aquesta edició ha estat Paolo Stoppa amb la imatge “Diables”. El guanyador es va endur un xec de 125 euros i un lot de vins de la URV.

Galeria d'imatges

degrup_dvd.jpg
DSC_0733.JPG
DSC_0584.JPG
DSC_0593.JPG

Document Actions