Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou ret un homenatge les colles i entitats de la Festa Major d'Hivern 2016

divendres 26 febrer 2016

A més de lliurar un llapis de memòria amb el vídeo de la festa, enguany també s’ha obsequiat els participants amb un calendari dels gegants del municipi, editat en motiu de la 30ena trobada gegantera

També es van lliurar els premis del concurs de fotografia de l’Antena del Coneixement de la URV

 

Ahir al vespre, la Sala de sessions plenàries de l'Ajuntament de Salou va convertir-se, un any més, en l’escenari de l’acte d’homenatge als membres d'entitats, colles i participants de la festa major d'hivern que han fet possible que la 36ena edició de les festes hagin estat un èxit de participació i hagin reunit més de 2000 persones al Cos blanc o una vuitantena d’actes en deu dies.   L'alcalde de Salou, Pere Granados, i la regidora de Cultura i Festes, Ma José Rodríguez, han lliurat enguany un llapis de memòria amb el vídeo de resum de la festa i un calendari que recull dibuixos dels gegants de Salou, que enguany, han celebrat els 30 anys de la trobada gegantera al municipi.

L'alcalde del municipi, Pere Granados, ha agraït el suport rebut per les entitats i voluntaris en la Festa Major d'Hivern a més de recordar la bona tasca que es realitza des de diversos departaments que fan que l’engranatge de la festa pugui ser tot un èxit, com així s’ha demostrat enguany, a més amb una elevada participació. Per la seva part, la regidora de Cultura i Festes, Ma José Rodríguez, ha reiterat l'agraïment per l’esforç de tots els participants i ha anunciat que ben properament es durà a terme una reunió d’avaluació i per ajustar alguns detalls dels actes.

 

Aquest acte d'homenatge també va servir per fer el lliurament dels premis d’una nova edició del concurs de fotografia de la Festa Major d'Hivern 2016, acte organitzat per l'Antena del Coneixement, on s'han presentat una vintena d'obres. El primer premi, que va lliurar Charo Ferrer, de la URV va ser per  Victor Iapozzuto, amb la imatge "Visió medieval" i sota el pseudònim VITTO. Aquest premiat va endur-se 200 euros bruts i un lot de vins del Celler Mas dels Frares de la URV; i en segon lloc, Luís Álvarez Marra, amb la imatge "Maná" i sota el pseudònim LAMARRA va fer-se amb el segon premi enduent-se un xec de 100 euros bruts i un lot de vins del Celler Mas dels Frares de la URV.

 

 

Galeria d'imatges

dvd.jpg
P1240690_2.JPG

Document Actions