Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou reuneix 1.100 controladors aeris d’Europa i dels Estats Units al voltant d’una setmana esportiva

divendres 22 maig 2015

L’activitat s’ha centrat al voltant del complex esportiu Futbol Salou

Salou ha reunit més de 1.100 controladors aeris al voltant d’una setmana esportiva i de lleure en l’European Controllers Club (ECC) a les instal·lacions del Complex Futbol Salou. Es tracta de la 48ena edició d’aquest torneig que any rere any té lloc a una ciutat europea diferent escollida pels capitans dels 48 equips participants, provinents de 33 països diferents. Pel regidor de Turisme de l’Ajuntament de Salou, Benet Presas, ha estat un esdeveniment de primer ordre amb una gran repercussió internacional que situa la destinació de Salou com a punt de trobada de turisme esportiu.

Segons els organitzadors, el control aeri és un dels treballs més estressants del món i un dels seus pilars bàsics és el treball en equip; per això l’ECC Futbol busca fomentar amb trobades d’aquest tipus la relació entre controladors de diferents països i d’aquesta manera intercanviar experiències.

Des de l’organització han manifestat que ha estat “el millor torneig de la història” i que  “ha estat determinant la qualitat de les instal·lacions de Futbol Salou, dels hotels H10 Vintage, Salauris, Princess i Delfín així com de l'agència contractada per a la gestió de tot el torneig, inclòs tema de transfers i informació, Viatges Costa Daurada”; a més les festes de benvinguda i comiat a Port Aventura també han estat un èxit.

Aquest esdeveniment s’ha celebrat entre  l’11 i el 16 de maig a Salou.

Galeria d'imatges

IMAG3875.jpg
IMAG3883.jpg

Document Actions