Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou reuneix les juntes de les federacions de dones de Tarragona

divendres 13 novembre 2009

Aquesta trobada que pretén organitzar una gran jornada multitudinària a la primavera

El TAS ha estat aquest matí l'escenari d'una trobada amb bona part de les Juntes de les Federacions de Dones de la província de Tarragona i que ha comptat amb la presència de les juntes de les agrupacions del Baix Camp, Tarragonès i Alt Camp. Amb una vintena de membres a la sala s'han plantejat les bases per a la celebració de cara a la primavera de fer una trobada multitudinària.
L'alcalde, Pere Granados, ha donat la benvinguda a les presents i els ha assegurat que 'com a alcalde i també com a persona em sumo als vostres reptes i a totes aquelles iniciatives que a dones tireu endavant', i les ha encoratjat a 'avançar cap a una societat moderna on la solidaritat, el respecte i la pluralitat imperin, fet que s'aconseguirà amb una més alta acció i participació d'aquells col·lectius que representen la dona i els seus interessos'.
La presidenta de la Federació de Dones del Tarragonés, Carme Càrdenas, ha agraït el suport del govern i de la regidoria de la Dona, amb Ana Narbona al capdavant per la gran tasca que es fa i per un futur més engrescador. La trobada també ha comptat amb el suport del Grup de Dones de Salou.
Tot i que encara és prematur d'avançar, s'ha parlat de muntar una trobada multitudinària a Salou de cara a la primavera.

Document Actions