Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou, reuneix una setantena de persones d’Albox fora vila

Es tracta de la segona trobada que organitza a Salou l’Associació Cultural 'Som Albojenses'

diumenge 08 desembre 2013

 El Club Nàutic de Salou ha estat un any més l'escenari d'una nova trobada de gent nascuda a Albox (Almeria) però que està a fora vila. En aquest segon dinar s'han donat cita una setantena de persones, entre ells el mateix alcalde de Salou, Pere Granados; a més de comptar amb la presència d'altres regidors del govern com Mª José Rodríguez de Participació Ciutadana o Felip Ortiz d'esports.
Es tracta d'un esdeveniment organitzat per l'Associació Cultural Som Albojenses els quals busquen recordar a través de la trobada els seus orígens a Albox, un municipi que està ubicat al nord d'Almeria, i que durant els anys 60 va patir un important flux migratori de veïns d'aquest poble cap a dues zones en concret: d'una banda a Reus i de l'altra a Sabadell.
Els integrants d'aquesta trobada -una setantena- han nascut tots a Albox (Almeria) tot i que dia porten dècades vivint al llarg i ample de la geografia catalana en llocs com Reus (on es concentren una important població albojense-catalana de més de 300 persones), Valls, Montmeló, Parets del Vallès, Vendrell, Lleida, Vila-seca, Sant Vicens dels Horts i Salou.


Galeria d'imatges

ALBOJENSES.JPG
ALBOJENSES.JPG

Document Actions