Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou reunirà una quinzena d’equips al primer torneig de vòlei platja nocturn amb llums de neó

Aquesta il·luminació proporciona uns efectes de fluorescència molt espectaculars que faran brillar el joc dels participants

dilluns 19 agost 2013

El Club de vòlei Salou i l’empresa Neonvb juntament amb el patronat de Turisme i l'àrea d’Esports de l’Ajuntament de Salou, organitzen aquest estiu un esdeveniment esportiu molt singular. El proper dissabte  31 d’agost a la nit tindrà lloc a la platja de llevant, a la zona esportiva de platges, el primer Torneig de Vòlei Platja 4x4 amb llum negra. Avui s’ha presentat aquest esdeveniment en roda de premsa per la singularitat que presenta i perquè es tracta d’un torneig inèdit a l’estat espanyol, amb antecedents únicament als EEUU o Holanda.

Segons ha explicat Jordi Llopart, membre del Club Vòlei Salou i organitzador de l’esdeveniment “aquesta il·luminació proporciona uns efectes de fluorescència molt espectaculars que faran brillar el joc dels participants” i ha afegit que “hi haurà monitors per maquillar amb pintura luminescent, ambientació amb disc jockey i ‘speaker’ i retransmissió en directe via xarxes socials en una pantalla gegant”.

El regidor d’esports, Felip Ortiz, ha volgut felicitar el club per “la innovació de l’esdeveniment i per la bona feina que s’està fent dins del club”. Les categories en que es jugaran els partits de 4x4 seran tant femenina com masculina. Des de l’organització animen a tothom a participar-hi sàpiguen o no jugar a vòlei per gaudir de l’esdeveniment. De moment, hi ha equips que vindran des de Mataró, Sabadell, Alacant, Tarragona, Roquetes i grups de Salou.

Les inscripcions estan obertes a tothom que hi vulgui participar, info@neonbv.com s’han creat categories tant per jugadors habituals com per a jugadors que no ho son tant.

Galeria d'imatges

equip_ne.jpg
xarxa_ne.jpg
rdp.JPG
xarxa_ne.jpg
equip_ne.jpg
rdp.JPG

Document Actions