Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou revalida el conveni de col·laboració amb l’Estació Nàutica per desè any consecutiu

Enguany s’incorpora per primera vegada l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar per tal de participar en la promoció del turisme nàutic amb la resta de municipis adherits

dimarts 08 maig 2012

L’alcalde de Salou, Pere Granados, juntament amb l’alcaldessa de Cambrils, Mercè Dalmau, el de Mont-roig del Camp, Ferran Pellicer, el de l’Ametlla de Mar, Andreu Martí, el regidor de Turisme de Vandellós, Àlex Marfull juntament amb el President de l’Estació Nàutica Costa Daurada, Joan Albert Camps han renovat avui el conveni de col·laboració amb l’Estació Nàutica. El Patronat de Turisme de Salou ha acollit avui la signatura del conveni que té com objectiu coordinar les accions dels agents implicats per tal d’oferir un producte turístic vinculat al mar i a la nàutica.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha assegurat durant la presentació que “el projecte de l’Estació Nàutica s’ha consolidat i enguany renovem el conveni per desè any consecutiu” i que “és una mostra més de que Salou aposta decididament pel turisme esportiu on la nàutica té un paper molt rellevant”. L’alcalde ha recordat que com a mostra d’aquesta aposta ferma “el nostre municipi serà en els propers Jocs del Mediterrani subseu de la competició de vela”. El batlle ha insistit en que “continuarem treballant per diversificar la oferta esportiva i evidentment també en l’àmbit dels esports nàutics”.


Per la seva part, el President de l’Estació Nàutica, Joan Albert Campos ha agraït la col•laboració de tots els membres i ha recordat que el proper dia 7 de juny tindrà lloc la Primera Cimera d’Estacions Nàutiques on l’Estació Nàutica de la Costa Daurada estarà present.

L’alcaldessa de Cambrils, Mercè Dalmau ha destacat que aquesta renovació consolida un projecte que “ens ha de permetre créixer en nombre de visitants”. L’alcalde de Mont-Roig, Ferran Pellicer, ha afegit que el seu municipi “aposta pel turisme cultural sense descuidar el turisme de sol i platja i que la oferta de turisme nàutic combina perfectament ambdues coses”. El regidor de l’Hospitalet de l’Infant també ha reafirmat el seu suport a aquest projecte comú. D’altra banda, l’alcalde de l’Atmella de Mar, Andreu Martí, ha agraït la complicitat i voluntat de la resta de municipis per tal de poder tirar endavant un projecte així i ha assegurat que “el nostre compromís des d’aquest moment és clar i nítid”.

El conveni renova el marc de col·laboració per tal  de promoure activitats com jornades de portes obertes en cada un dels municipis, suport a la dinamització de les basses nàutiques, accions comercials de diversa índole, assistència a fires, viatges de familiarització i venda de productes en els establiments socis de l’entitat, potenciació de la pràctica d’esports nàutics als cinc municipis...

Galeria d'imatges

premsa2.JPG
premsa.JPG
premsa.JPG
premsa2.JPG

Document Actions