Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou revalida el reconeixement Bandera Blava, a les platges de Llevant i dels Capellans

dijous 04 maig 2023

El distintiu ha estat atorgat, un any més, pel Jurat Internacional Bandera Blava 2023 de la Fundació per a l’educació ambiental (FEE)

 

Les platges de Llevant i dels Capellans de Salou han revalidat el guardó de la Bandera Blava, com a símbol de reconeixement mediambiental internacional. El distintiu ha estat atorgat, un any més, pel Jurat Internacional Bandera Blava 2023 de la Fundació per a l’educació ambiental (FEE).

Aquest guardó premia la gestió ambiental, la seguretat de les zones de bany i les seves instal·lacions, la prestació òptima dels serveis i la informació i l’educació ambiental. Així mateix, la qualitat de l’aigua de bany ha d’haver obtingut la classificació d’excel·lent.

L’alcalde Pere Granados ha mostrat la seva satisfacció atès que “les nostres platges són de qualitat i formen part del ric patrimoni natural i paisatgístic de Salou”.

Per la seva banda, la regidora de Platges: Qualitat i Pla d'Usos, Julia Gómez, ha dit que "amb aquest reconeixement garantim les condicions òptimes de seguretat i salubritat als usuaris i usuàries”.

A les platges guardonades de Salou, la Bandera Blava, conjuntament amb la resta de banderes de les certificacions de les platges de Salou, hissaran a finals del mes juny.

 

Altres reconeixements, per a Salou

Salou té, també, la ISO 14.001:2015 a les platges: de Ponent, de Llevant, dels Capellans, la cala dels Llenguadets, la platja Llarga, la cala de la Penya Tallada, la cala de la Font, la cala de la Vinya i la cala dels Crancs.

A més, la platja de Ponent i la de Llevant tenen la UNE 13.009:2016 o Q de Platges. I el Safe Tourism Certified el tenen, també, aquestes mateixes platges.

Cal recordar que el municipi de Salou compta amb un total de 25 platges, cales i caletes. 

Document Actions