Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou revalida la qualitat de totes les seves platges

dissabte 04 novembre 2023

Salou ha demostrat, un cop més, el seu compromís amb la qualitat i la sostenibilitat, revalidant tots els distintius i certificats de les seves platges per a l'any 2023. Aquesta fita reafirma l'estatus de la capital de la Costa Daurada com una destinació turística de primer ordre per als amants de la platja i el medi ambient.

Les platges de Llevant i Capellans han mantingut la prestigiosa Bandera Blava (ADEAC), un reconeixement internacional que simbolitza la qualitat de l'aigua, la seguretat, l'accessibilitat i els serveis. A més, la Q de Platges, una certificació que destaca la gestió turística de qualitat, ha estat renovada per a les platges de Ponent i Llevant.

El distintiu Safe Tourism, que assegura que les platges compleixen amb els protocols de seguretat i salut, ha estat atorgat un cop més a Ponent i Llevant. Aquesta certificació és especialment rellevant en els temps que corren, oferint als visitants una tranquil·litat addicional mentre gaudeixen del sol i la mar.

Un dels èxits més notables és la confirmació de la certificació ISO 14.001, un estàndard internacional que avalua la gestió mediambiental, per a les 9 principals platges de Salou. Aquesta certificació és el resultat del compliment de la norma i l'avaluació externa exhaustiva per part de l'entitat certificadora AENOR i que subratlla l'impuls continu de Salou cap a la sostenibilitat i la millora continua.

Aquestes certificacions reafermen l'estatus de la capital de la Costa Daurada com una destinació turística de primer ordre per als amants de la platja i el medi ambient

Amb aquests reconeixements, Salou es prepara ara per afrontar els reptes del 2024 amb renovades forces, sempre amb l'objectiu de millorar i oferir la millor experiència possible als seus visitants. Les platges de Salou, amb els seus estàndards de qualitat certificats, es mantenen com una de les millors opcions per als turistes i residents que busquen sol, mar i un compromís ferm amb el medi ambient i la sostenibilitat.

Per a l’alcalde de Salou i president del Patronat Municipal de Turisme, Pere Granados, el reconeixement a la qualitat de les nostres platges és el fruit del treball i l’esforç dut a terme, des del nostre municipi, per oferir l’excel·lència i la màxima seguretat als usuaris, així com una garantia de preservació del medi ambient i del compromís d’oferir productes turístics més sostenibles, en resposta a les exigències del sector.

Document Actions