Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou revalida les banderes blaves per les platges de Capellans i Llevant i el Port Esportiu

Aquesta certificació reconeix la seguretat, higiene, sostenibilitat i oferta complementària del litoral de cada municipi

dijous 07 juny 2012

Les platges de Capellans i Llevant revaliden un any més les banderes blaves en reconeixement per la seva qualitat ambiental segons van informar ahir des de l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC). També ha obtingut bandera blava el Port Esportiu Salou. Les platges han superat els exàmens realitzats per aquests organismes en base a quatre criteris qualitat de les aigües de bany, Informació i educació ambiental, Gestió ambiental i Seguretat, serveis i instal•lacions.

Aquest guardó s’atorga cada any, des de 1987,  i es dona a aquelles platges que superen els exàmens de condicions higièniques, de seguretat, d’accés lliure, sostenibilitat, de compliment legislatiu, l’atenció a persones amb discapacitat i la oferta complementària i educativa, entre altres. La Bandera blava també premia la participació en iniciatives ambientals voluntàries de les autoritats municipals, la població local i visitant i els agents del sector del turisme. Enguany, a la Costa Daurada, un total de 37 platges i 8 Ports Esportius comptaran amb la Bandera Blava.

Galeria d'imatges

vista_general.JPG
vista_general.JPG

Document Actions