Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou reviu l'espectacle del Nadal amb el VIII Pessebre Vivent

Els dies 16 i 17 de desembre, Salou es converteix en l'escenari d'una tradició nadalenca única, amb la celebració del seu VIII Pessebre Vivent. Organitzat per l'Associació Arrels al Cel, i amb la col·laboració de l'Ajuntament, aquesta iniciativa promet transportar els visitants a Betlem del segle I, oferint una experiència immersiva, emocionant i màgica.

dimecres 13 desembre 2023

Amb sessions programades per al dissabte i diumenge, 16 i 17 de desembre, el Pessebre Vivent de Salou oferirà tres representacions diàries, a les 18.00 h, 19.15 h i 20.30 h, amb una durada de 45 minuts, cadascuna. El preu de l'entrada serà de 2 euros, una oportunitat accessible per a tothom que desitgi viure de prop i en primera persona la màgia del Nadal.

El Pessebre comptarà amb un vestuari d'època fidelment recreat, acompanyat de música en directe i enregistrada, aportant, així, una atmosfera autèntica i captivadora. Més de 90 persones de totes les edats, majoritàriament de Salou i els seus voltants, estan involucrades en aquest projecte. Amb equips especialitzats en escenografia, vestuari, multimèdia, teatre i música, la representació promet ser una experiència inoblidable.

El Pessebre no només representarà el naixement de Jesús amb un espectacular musical, sinó que també recrearà la vida a Betlem amb oficis de l'època, personatges i diàlegs teatralitzats.

A través d'aquesta representació, l'organització pretén aconseguir tres objectius principals: promoure la tradició dels Pessebres Vivents de la cultura catalana, mostrar el significat del Nadal, amb el naixement de Jesús de Natzaret, i recrear, fidelment, la ciutat de Betlem del segle I.

Amb el seu Pessebre Vivent, Salou convida a tothom, a ser part d'aquesta celebració i a gaudir d'aquesta representació plena de creativitat i proximitat.

Aquesta iniciativa no només celebra el Nadal, sinó que també reforça el patrimoni cultural, oferint una experiència única i enriquidora.

Galeria d'imatges

arrels al cel 2.jpg

Document Actions