Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou s’adhereix al Dia Mundial de l'Activitat Física amb una caminada solidària

El Grup Anem a Caminar, el Centre D’Alta Resolució, el Grup ‘En Forma’t’ del IES Jaume I, l’Associació de Parkinson de les Comarques de Tarragona juntament amb l’Ajuntament de Salou s’uneixen per promoure la salut a través de l’esport

dimarts 08 abril 2014

Avui ha tingut lloc una Caminada Solidària per  celebrar el  Dia Mundial de l’Activitat Física i el Dia del Parkinson i promoure la salut a través de l’esport.  Aquesta iniciativa ha estat  promoguda pel Grup Anem a Caminar, el Centre d’Alta Resolució d’Atenció Primària  i el grup En Forma’t del IES Jaume I,  l’Associació de Parkinson de les Comarques de Tarragona i  l’Ajuntament de Salou.  Els participants han iniciat la caminada a l’Espigó del Moll, al costat del Club Nàutic,  fins a la Platja Capellans i  ha tingut una duració aproximada de una hora i mitja. Abans de començar el recorregut, un alumne de l’Institut Jaume I i una integrant del Grup Anem a Caminar han realitzat una sèrie d’estiraments per preparar als participants de manera correcta abans de donar inici a l’activitat física. El Grup Anem a Caminar realitza setmanalment dos sortides, cada dimarts i dijous, a les 9.00 hores des de l’Espigó del Moll i per diferents itineraris.

El regidor de Salut Pública, Ramon Pascual, ha remarcat  que “es tracta d’ una iniciativa mot positiva per promoure la salut a través d’un exercici físic moderat i a més posant en valor els itineraris per Salou que permeten conèixer i gaudir de l’entorn urbà i natural de la ciutat, aquesta activitat no enten d’edats” i ha animat a tots els ciutadans de Salou a practicar esport  i unir-se a aquest grup.

Aquest programa, que coordina el centre de Salut del municipi amb l’infermera Enriqueta Lorente al capdavant pretén fomentar l’exercici físic entre la població amb alguna patologia de risc. Lorente ha volgut destacar que “aquesta iniciativa és molt interessant perquè està unint dos generacions, la gent gran i la gent jove de la ciutat, per un únic objectiu el de promoure la salut”. El Grup Anem a Caminar és un col•lectiu obert que de forma periòdica –i des de fa més de sis anys- realitza passejades saludables combinades amb la pràctica esportiva.

Galeria d'imatges

foto_home.jpg
premsa2.JPG
premsa1.JPG

Document Actions