Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou s’apunta a caminar durant la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

El grup excursionista salouenc organitza per aquest diumenge un passeig pel municipi i el Grup Anem a caminar també se suma a la iniciativa amb dues caminades més

dilluns 17 setembre 2012

Per tercer any consecutiu l’Ajuntament de Salou se suma a la setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que se celebra del 22 al 29 de setembre, a nivell europeu. Sota el lema 'Mou-te en la direcció correcta', la Setmana del 2012 proposa una cerca de noves formes de mobilitat, allunyar-nos del domini absolut del cotxe particular, cap a un transport més sostenible. Canviar el nostre mode de transport pot significar viure en una ciutat millor i respirar un aire de més qualitat i més saludable. Agafar el transport públic col·lectiu per anar a la feina, moure’s en bicicleta per la ciutat o caminar per anar de compres en comptes d’agafar el cotxe pot jugar un paper molt important en la salut. Davant d’aquest lema, la regidoria de Salut Pública i Qualitat Ambiental de l’Ajuntament de Salou ha organitzat dins el programa oficial d’activitats fins a tres caminades. La primera d’elles està coordinada amb el Grup Excursionista salouenc, els quals guiaran als interessats en sumar-se a la iniciativa per un circuit circular per camins i senderons que transcorren pel medi rural del municipi de Salou. D’aquesta manera acosten altres indrets menys coneguts del municipi però també amb un alt valor paisatgístic. La sortida serà aquest proper diumenge dia 23 a les 10 del matí des del davant de l’Ajuntament i es preveu que la durada de la mateixa sigui  d’un parell d’hores amb un recorregut pla de poc menys de 8 quilòmetres.

A més, des del Grup Anem a Caminar coordinats pel CAP-ABS Salou també participaran en la propera setmana de la mobilitat sostenible i segura amb un parell de ‘caminades saludables’; la primera d’elles serà el dimarts 25 de setembre i l’altra, el dijous 27; ambdues amb la sortida a les nou del matí des de l’espigó del Moll.

El regidor de l’Àrea, Ramon Pascual, ha destacat que “cal potenciar que la ciutadania s’allunyi de l’ús irracional i abusiu dels mitjans de mobilitat individuals per tendir a d’altres maneres de desplaçament més sostenibles i saludables, i més en municipis com el de Salou”.

Galeria d'imatges

setmana_mob..jpg
setmana_mob..jpg

Document Actions