Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou se situa com a primera destinació en número de pernoctacions als càmpings de l’Estat espanyol durant el mes de setembre

El regidor de Turisme destaca la gran tasca que fan els empresaris del sector

dimecres 21 novembre 2012

Salou s’ha situat en primera posició en número de pernoctacions en càmpings durant el mes de setembre amb un total de 128.124 segons les dades facilitades per l’INE. Aquesta modalitat turística continua amb una tendència de creixement sostingut que confirma la bona situació d’aquest tipus d’allotjament. Així, la capital de la Costa Daurada se situa per davant de municipis com Benidorm, Sant Pere Pescador, Torroella de Montgrí o poblacions més properes com Mont-Roig del Camp.

 

D’altra banda, les dades facilitades per Observatori de la Fundació d'Estudis Turístics de la Costa Daurada, corroboren la tendència positiva d’aquest sector que ha experimentat un increment en ocupació de places passant d’un 54% durant el 2011 a un 59% durant el 2012.  L’estada mitja als càmpings de Salou també s’ha incrementat i passa a ser de 8,3 dies, una xifra superior a la tendència de Catalunya que es queda en 5,92 dies de mitjana.

La procedència va ser durant aquest any d’un 41% espanyol i 59% estranger, despuntant els holandesos com els turistes estrangers que prefereixen aquest tipus d’allotjament, seguits del britànic i el francès, ambdós amb un 17%.

 

Pel regidor de Turisme, Benet Presas “aquests resultats ens donen una gran satisfacció pel que significa per Salou i perquè considerem molt important el turisme de càmping però sobretot ens alegra perquè suposa un reconeixement per a la gran feina que estan fent any rere any els empresaris de Salou, els quals també estan rebent reconeixements internacionals i que constantment milloren el producte i l’oferta en benefici del nostre municipi i de la qualitat”.

Aquestes dades en l’àmbit dels càmpings corroboren la bona situació del sector turístic a Salou que va tancar la temporada d’estiu amb unes dades ‘excel·lents’. L’ocupació hotelera durant el 2012 ha estat molt positiva. En les darreres valoracions de l’Institut Nacional d’Estadística Salou s’ha situat com un dels punts turístics amb més pes de tot l’Estat.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

Camping-Resort-Sangul-Salou-21.jpg

Document Actions