Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou se suma a l’Hora del Planeta, avui dissabte, 27 de març

dissabte 27 març 2021

En horari de 20.30 a 21.30 h, s’apagaran els llums dels principals edificis i monuments municipals

L'alcalde Pere Granados ha posat de manifest 'la responsabilitat que té Salou amb el planeta i la necessitat de prendre consciència sobre la importància de fer front al canvi climàtic'

El regidor de Medi Ambient, Dani López, ha dit que 'seria positiu que l'acció fos secundada per totes les famílies que vulguin inculcar els valors del respecte pel medi ambient a les generacions futures'


Salou se suma, un any més, a la iniciativa Hora del Planeta, avui dissabte, 27 de març, un esdeveniment que se celebra, arreu del món, per lluitar contra el canvi climàtic i la pèrdua de la biodiversitat.

En aquest sentit, durant una hora, des de les 20.30 h i fins a les 21.30 h, el Consistori apagarà els llums dels següents edificis municipals: Complex Municipal (Ajuntament, TAS, Centre Cívic, Escola Música); Jardí Botànic; Torre Vella; Masia Catalana; Centre Cívic els Triangles ; Centre Cívic Mas de l'Escarré. Així com dels següents monuments: la Vela, al carrer Colon; el Pescador, a l’Espigó del Moll; el Rei Jaume I, al Passeig Jaume I; i la Font lluminosa, al Passeig Francesc Germà.

L’alcalde Pere Granados ha posat de manifest “la responsabilitat que té Salou amb el planeta i la necessitat de prendre consciència sobre la importància de fer front al canvi climàtic, protegint el medi ambient i canviant els nostres hàbits per altres més sostenibles, no tan sols des dels municipis, sinó també en el nostre dia a dia, de forma individual”. 

Per la seva banda, el regidor de Medi Ambient, Daniel López, ha explicat que “a través d'aquesta iniciativa promoguda per WWF fem una crida a la responsabilitat col·lectiva en la mobilització i lluita contra el canvi climàtic”. També ha assegurat que “és molt important la tasca de conscienciació", i, per això, “seria positiu que aquesta acció fos secundada per totes les famílies que vulguin inculcar els valors del respecte pel medi ambient a les generacions futures".

WWF, abans coneguda com a Fons Mundial per a la Natura, s'ha convertit en una de les organitzacions independents de conservació més grans i respectades del món.

Un cop més, queda palès el compromís que Salou té adoptat amb el compliment dels ODS de l'Agenda 2030, en aquest cas concret, amb el número13, 'Acció pel clima', que busca fomentar el desenvolupament d'accions que lluitin contra el canvi climàtic i els seus efectes.

 

Document Actions