Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou se suma a la celebració de la Setmana de la Mobilitat Sostenible 2008

dilluns 22 setembre 2008

Amb motiu de la celebració de la Setmana de la Mobilitat Sostenible 2008, les escoles de Salou participaran aquests dies en una sèrie d'activitats organitzades per la Generalitat en col·laboració amb l'Ajuntament del municipi.

En concret, un total de 228 alumnes de 4t, 5è i 6è, procedents dels CEIPs Europa, Santa Maria del Mar, Salou i l'Escola Elisabeth escoltaran aquesta setmana unes xerrades sobre l'ús de la bicicleta i la necessitat de no fer servir tant el cotxe, que aniran a càrrec d'agents de la Policia Local. Per reforçar els continguts de les xerrades, es donarà a cada nen material didàctic, consistent en una petita motxilla, una xapa, un globus, llapissos i un dossier informatiu.

Per al proper divendres dia 26 de setembre, a més, s'ha previst una bicicletada. La Policia Local de Salou passarà per cada centre escolar recollint els alumnes participants, seguint aquest recorregut: a les 8.35 hores aproximadament, anirà al CEIP Europa; i posteriorment, per aquest ordre, el CEIP Santa Maria del Mar, el CEIP Salou i l'Escola Elisabeth.

Tota la comitiva es dirigirà fins al Teatre Auditori de Salou (TAS), on a les 9.30 hores, aproximadament, es farà un ple amb l'assistència de l'alcalde de la localitat, Antonio Banyeres; el regidor de Coordinació Institucional, Salvador Pellicé; i el Cap de la Policia Local, José Luis Gargallo. En aquest acte, els infants tindran l'oportunitat de fer algunes preguntes a les autoritats abans esmentades.

Un cop acabat el ple al TAS, cap a les 10.30 hores, tindrà lloc la bicicletada pròpiament dita pels carrers de Salou, amb el suport de la Policia Local, fins arribar a la Plaça de les Comunitats Autònomes, on els nens faran una parada per esmorzar.
En finalitzar aquesta activitat, els responsables de la Policia Local acompanyaran els alumnes a cada escola perquè aquests puguin sortir a l'hora habitual.

Document Actions