Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou se suma al Dia Internacional contra la violència envers les dones

dijous 19 novembre 2009

La lectura d'un manifest, la presentació del SIAD o una tallers escolars per eradicar els estereotips sexuals, els actes principals

La Regidoria d'Acció Social, Immigració i Dona, ha confeccionat un conjunt d'actes i activitats programades entorn al Dia Internacional contra la violència envers les dones, que se celebra el pròxim dimecres 25 de novembre. L'acte central del mateix dia 25 consistirà en la lectura del manifest, que comptarà amb la presència de l'alcalde, Pere Granados, de la regidora d'Acció Social, Immigració i Dona, Sra. Ana Narbona i que es farà conjuntament per dones salouenques de diferents edats. L'acte estarà acompanyat de la interpretació d'unes peces musicals a càrrec d'alguns professors i professores de l'Escola Municipal de Música.
Després de la lectura del manifest està previst que es faci una presentació del Servei d'Informació i Assessorament a les Dones municipal (SIAD), que en breu entrarà en funcionament.
Tot seguit es farà un taller que ha organitzat l'Antena del Coneixement de la URV amb la col·laboració de l'Institut Català de les Dones. A més d'aquests actes al voltant d'aquesta data des de la Regidoria s'han organitzat uns tallers adreçats als centres escolars de primària i secundària del municipi sobre l' 'eradicació dels estereotips sexistes'. Durant aquest mes de novembre també s'ha realitzat la projecció del Documental 'Mirades Desvelades' d'Alba Sotorra, organitzat pel Campus Externs de l'Antena del Coneixement de Salou. I al mes de desembre, dels dies 2 al 18 la mateixa entitat organitza l'Exposició , Punts de Reflexió: les violències contra les Dones. Tots els actes es desenvoluparan a les instal·lacions del Teatre Auditori de Salou i al Centre Cívic.
L'Ajuntament de Salou ja fa anys que s'ha sumat a les institucions públiques de Catalunya, el Govern de la Generalitat, les diputacions i la resta d'Ajuntaments de Catalunya, en la commemoració del dia Internacional contra la violència envers les dones.

Document Actions