Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou se suma al Dia Internacional del Migrant promovent la integració i el respecte

dilluns 18 desembre 2023

El 18 de desembre, Salou commemora el Dia Internacional del Migrant, establert per l'Assemblea General de les Nacions Unides (ONU), amb un enfocament centrat en el respecte i la dignitat cap als migrants residents a la ciutat. En aquest context, la regidora de Nova Ciutadania de Salou, Elena Zhukova, destaca l'impuls de les capacitats municipals per facilitar la integració dels immigrants com a ciutadans de ple dret.

La regidora Zhukova subratlla la importància de desenvolupar el projecte vital dels immigrants a Salou, promocionant el coneixement de la cultura, la llengua i la història locals. "Plegats construïm un Salou millor", afirma Zhukova, posant l'accent en el desenvolupament de mesures per combatre narratives negatives i ressaltar les històries humanes darrere de cada persona.

En línia amb aquests objectius, s'ha elaborat una Guia d'Acollida per a nous residents, que ofereix informació pràctica i recursos útils per a aquells que decideixin fer de Salou la seva llar.

A més, el 19 de desembre, un dia després de la commemoració, tindrà lloc l'acte de clausura de la formació de primera acollida, organitzat per la Regidoria de Nova Ciutadania. Aquest programa busca dotar la nova ciutadania de les eines necessàries per a una integració plena, facilitant la seva adaptació a la vida a Salou.

Aquestes iniciatives reforcen el compromís de Salou amb la integració i la convivència harmoniosa entre les diverses cultures que conviuen a la ciutat, reafirmant la seva aposta per una societat inclusiva i respectuosa.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

regidora.jpg

Document Actions