Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou se suma al Top 10 de les millors platges d’Espanya segons el portal TripAdvisor

A més, la capital de la Costa Daurada, rep la millor nota de Catalunya segons la darrera edició dels premis Travellers´ Choice Destinacions de Platja

dijous 08 març 2012

TripAdvisor®, la web més important de viatges del món  ha anunciat els guanyadors dels seus premis   anuals Travellers´ Choice Destinacions de Platja 2012, entre els quals es troben diverses localitats de la península i les illes. En aquest sentit, la capital de la Costa Daurada ha estat més que ben posicionada obtenint un sisè lloc al Top 10 de les Millors Destinacions de Platja d'Espanya.  A més, Salou ha estat la única  destinació de platja catalana premiada en aquesta edició del 2012.

Pel regidor de Turisme, Benet Presas  “Salou se sent molt satisfet per aquest reconeixement que s'ha aconseguit gràcies a la bona feina i l’esforç dels empresaris i de tots els sectors implicats en aquesta gran indústria que és el turisme -des de l'allotjament, al comerç, passant pels serveis públics, etc. - i que, evidentment compta amb la implicació i el suport de l'administració local, com no podria ser d'altra manera". Cal destacar que els guanyadors s'han determinat en base a la puntuació atorgada pels usuaris de TripAdvisor a cada destinació en la categoria de Sol i Platja. Al contrari que altres premis del sector, els premis Travellers 'Choice es basen en milions de comentaris i opinions de viatgers de tot el món. En total, han resultat guanyadores 181 localitats costaneres a tot el món, en un total de 21 regions, incloent llistats específics per Àfrica, Àsia, Austràlia, Brasil, Carib, Amèrica Central, Europa, França, Grècia, Índia, Indonèsia, Itàlia, Mèxic, Mig Est, Amèrica del Sud, Pacífic Sud, Espanya, Tailàndia, Turquia, Regne Unit i els EUA.

Per la regidora de Platges, Julia Gómez, “és per nosaltres una prioritat mantenir la qualitat i estem treballant en anar millorant els serveis; la imatge... no en va des de l’administració s’inverteixen molts diners anualment per tal de que les platges presentin un estat òptim”. Les platges de Salou compten amb no pocs reconeixements;  dues banderes blaves (Llevant i Capellans); la Q de qualitat (les úniques que onegen a les platges de la Costa Daurada) i també la ISO 14.001 (a totes les platges i cales del municipi); tots ells guardons o certificats relacionats amb la qualitat de les aigües, dels serveis; en matèria mediambiental, entre un llarg etcètera.

Galeria d'imatges

tripadvisor_copia.jpg
tripadvisor_copia.jpg

Document Actions