Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou se suma als actes de la Setmana sense Fum

divendres 29 maig 2009

Una alumna del CEIP Salou, Carolina Hernàndez, guanya el concurs de redacció escolar contra el tabac


El Centre d'Assistència Primària de Salou ha volgut conscienciar un any més a la població i a les escoles sobre la problemàtica que suposa el consum de tabac. Dins del conjunt d'actes per celebrar que el 31 de maig és el Dia Mundial sense Tabac des del CAP s'han portat a terme xerrades informatives per part de la secció de salut comunitària a més de tirar endavant, un any més, el concurs de redacció a les escoles.

Enguany, la carta guanyadora ha estat la de l'alumna del CEIP Salou, Carolina Hernàndez, d'11 anys. Un equip de professorat va escollir 4 cartes d'entre les redaccions dels alumnes i van ser els mateixos companys de classe els que van triar la carta guanyadora adreçada a la mare d'aquesta alumna.

La regidora de Salut Pública i Medi Ambient, Montserrat Porter, va voler estar present en l'acte de lliurament del premi a la guanyadora del concurs, qui va rebre de mans de l'Ajuntament de Salou un reproductor mp4. També van estar en l'acte de lectura de la missiva les responsables del CAP de Salou.

Document Actions