Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou se sumarà demà dissabte a l'apagada pel canvi climàtic convocada a nivell mundial

divendres 27 març 2009

Demà dissabte 28 de març, a les 20.30 hores, s'apagarà a Salou el llum dels edificis emblemàtics i administratius: el sector 01, el jardí botànic, la Torre Vella, la Masia Catalana, les fonts i alguns equipaments esportius. L'apagada lumínica durarà una hora.

D'aquesta manera, Salou se sumarà a la convocatòria feta a nivell mundial per l'organització WWF España, sota el lema 'L'Hora del Planeta', amb l'objectiu de conscienciar les administracions, empreses i la ciutadania sobre el problema del canvi climàtic i els impactes que ja s'estan produint al planeta.

Amb aquesta iniciativa es vol implicar de manera especial els municipis, sol·licitant que durant aquesta hora s'apaguin els edificis més emblemàtics de la ciutat i fomentant la participació de tota la ciutadania.

Aquesta campanya ja compta amb el suport de més de 1.800 ciutats d'arreu del món incloent-hi un gran nombre de ciutats de l'estat espanyol com Madrid, Barcelona, Vigo, Granada, Còrdova, Bilbao, Saragossa, València, Segòvia, Sevilla, Santiago de Compostela, entre d'altres. A més, la Red Española de Ciudades por el Clima (FEMP); i la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) també ha expressat el seu suport en un comunicat.

Per tal de reconèixer la contribució realitzada per cada ciutat a l'èxit d'aquesta iniciativa, WWF España inclourà el nom de totes les ciutats que se sumin en el seu web (www.wwf.es/horadelplaneta).

Document Actions