Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou, segon municipi turístic amb major recaptació de l'impost turístic a Catalunya

dimecres 24 desembre 2014

Les dades de la liquidació del tercer trimestre s'eleven fins als 445.747,94 euros

 

La capital de la Costa Daurada és la segona població catalana que ha aconseguit durant el tercer trimestre del 2014 una major recaptació amb l’impost d’estades turístiques, per tant, en el termini comprés entre els mesos de juliol a setembre, coincidint amb la temporada alta. En total s’han recaptat 445.747,94 euros, arribant a un acumulat de 676.088 euros aquest 2014, a falta de saber la liquidació d’aquest darrer trimestre.

Així, Salou manté -per darrere de Barcelona- els índexs de recaptació més elevats de la taxa a Catalunya; per tant “seguim essent la segona destinació amb més pes, més pernoctacions i més volum turístic amb una importància indiscutible dins el sector turístic català”,  apuntava el regidor de Turisme, Benet Presas.

Cal recordar que la taxa turística ha permès un increment molt important de tot tipus d’accions de promoció del municipi a través del Patronat Municipal de Turisme; algunes en solitari, d’altres comptant amb altres administracions però sempre fruit del consens amb el sector privat, sense el qual no es tira endavant cap acció promocional.

Cal recordar que la Generalitat va posar en marxa aquesta taxa l'1 de novembre del 2012.

Galeria d'imatges

cala_llenguadets.jpg
6.Cala_Llenguadets.jpg

Document Actions