Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou serà l’epicentre del 56 RallyRACC Catalunya-Costa Daurada, que es disputarà els pròxims 23 i 24 d'octubre de 2020

dilluns 22 juny 2020

La nova edició de la prova puntuarà per al Supercampionat d'Espanya de Ral·lis i el Campionat de Catalunya d'aquesta especialitat

Salou, juntament amb PortAventura World, serà l'epicentre del 56 RallyRACC Catalunya-Costa Daurada, que es disputarà els pròxims dies 23 i 24 d'octubre de 2020. La nova edició de la prova puntuarà per al Supercampionat d'Espanya de Ral·lis, així com per al Campionat de Catalunya de Ral·lis. I, en totes dues competicions, ho farà en la modalitat d'asfalt. La cursa també valdrà per a tots els campionats monomarca i de promoció catalans i espanyols.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha mostrat la seva satisfacció perquè “el RallyRACC és un gran esdeveniment esportiu i turístic, té una llarga tradició entre nosaltres, i és una de les millors fórmules de promoció de la nostra destinació, a nivell mundial”.

El nou calendari que ha fet públic la Real Federación Española de Automovilismo (RFEdA) estableix que el 56 RallyRACC serà la cinquena cursa puntuable per al Campionat d'Espanya de Ral·lis d'Asfalt (CERA), de les vuit que componen la competició; i la quarta prova de les sis que conformen el Supercampionat d'Espanya de Ral·lis (S-CER).

El RallyRACC, que compta amb el suport de les diferents entitats i institucions de la Costa Daurada, tindrà lloc a Salou i PortAventura World, i recorrerà molts dels trams d'asfalt habituals de la zona tarragonina. D'aquesta manera, la Costa Daurada mantindrà l'activitat automobilística de màxim nivell que ha acollit durant els últims 15 anys.

El RACC és l'organitzador oficial de la prova des de fa 55 anys i ha celebrat les últimes 29 edicions integrades en el Campionat del Món. Aquest 2020 puntuarà, entre altres, per al Campionat d'Espanya, cosa que va fer per última vegada l'any 2000.

Document Actions