Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou serà present a FITUR (del 31 de gener al 4 de febrer) - Tot a només un pas

dimarts 23 gener 2007

El constant creixement de FITUR dóna lloc a la Fira del Turisme a la seva 27ena edició. És una de les millors eines per la promoció i comercialització de tots aquells productes turístics i en el millor aparador on es reflexen l'evolució i especialització del sector turístic.

El principal argument és doncs la qualitat i diversitat de l'oferta presentada pels organismes expositors, que han sabut oferir flexibilitat i qualitat en productes i serveis turístics, adaptant-los i treballant en la especialització del conjunt de la indústria, que s'ha vist reflexada per la constant ampliació de les àrees temàtiques incloses a FITUR: Fitur Actiu, Fitur Know-How, Fitur Congressos i Fitur Residencial. Tots aquests sectors es troben en els 10 pavellons d'IFEMA (Feria de Madrid, Parque Ferial Juan Carlos I, 28042 MADRID, Tel: 91.722.50.60/50.00, Fax: 91.722.57.87, Web: www.fitur.ifema.es).
El Patronat Municipal de Turisme de Salou, conjuntament amb els municipis de Reus, Cambrils i Vila-Seca/La Pineda, està present en un estand conjunt sota l'eslògan Tot a només un pas al PALAU 7 - Estand 7B202.

Salou també participa en la signatura del conveni de Córner 2007 (dimecres a les 11:30 h.) amb el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona per l'assistència conjunta a fires i accions nacionals, estatals i internacionals. I tot seguit (a les 12:30 h.), Salou presenta un nou opuscle promocional de gastronomia acompanyada d'una degustació a càrrec del Restaurant Arena de Salou.

Aquest mes de gener Salou també és present a les fires: VAKANTIE BEURS, Utrech (del 9 al 14 de gener); BTL, Lisboa (del 24 al 28 de gener) i HOLIDAY WORLD, Dublín (del 25 al 28 de gener).

Document Actions