Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou serà seu de la fase final de la 40a Lliga Nacional Catalana EBA de bàsquet, aquest cap de setmana

dimarts 21 setembre 2021

Aquest dissabte, 25 de setembre, es disputaran els partits entre Sol Gironès Bisbal Bàsquet i Joventut Badalona, a les 17.30 h, al Pavelló Municipal d’Esports Salou Centre; i entre Monbus CB Igualada i Brisasol CB Salou A, a les 19.30 h, al mateix indret

Diumenge, dia 26, també tindrà lloc a Salou un dels dos partits de semifinal, a les 18.15 h, entre els equips guanyadors del dia anterior

 

Salou esdevindrà seu, aquest cap de setmana, de la fase final de la 40a Lliga Nacional Catalana EBA de bàsquet, junt amb el municipi de Mataró. Cal destacar que la competició a Salou comptarà amb la participació de l’equip local, el Club Bàsquet Salou.

Els partits de quarts de final es disputaran al Pavelló Municipal d’Esports Salou Centre, aquest dissabte, 25 de setembre, entre els equips Sol Gironès Bisbal Bàsquet i Joventut Badalona, a les 17.30 h; i, seguidament, entre Monbus CB Igualada i Brisasol CB Salou A, a les 19.30 h.

Al dia següent, diumenge, dia 26, a les 18.15 h, tindrà lloc un dels dos partits de semifinal de la lliga, entre els dos equips guanyadors de l’eliminatòria de la jornada anterior.

La final de la Lliga Catalana EBA se celebrarà el 12 d'octubre, encara amb seu i hora per determinar. 

Cal recordar que el Club Bàsquet Salou s’ha classificat per a aquesta fase final, després de guanyar un dels dos partits disputats a la fase prèvia.

Document Actions