Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou, seu aquest cap de setmana del I Open Taekwondo Catalunya 2010

Els salouencs disposaran d'entrades gratuïtes per a seguir els combats

dimecres 24 març 2010

Aquest cap de setmana el pavelló d’esports de Salou acollirà la primera edició de l'Open Taekwondo Catalunya -Salou 2010. L'Open Taekwondo 2010 és la única competició que, amb el suport i supervisió de la Federació Catalana de Taekwondo, s'organitza per competidors de 6 a 14 anys en les modalitats tant masculina com femenina, acollint Pumses i Combat. En aquesta primera edició, la participació es limita a 1.000 competidors, estant oberta a participació única i exclusivament a competidors de Catalunya i del Principat d'Andorra. Es preveu que es moguin unes 4.000 persones en un cap de setmana de temporada baixa i previ a l’inici de la Setmana Santa.
L’inici de les competicions serà en Categoria pumses el dissabte a les 9 del matí i fins les 20 hores mentre que, a l’endemà diumenge, la competició de combat arrancarà a la mateixa hora i acabarà a les 16 hores.
Per als salouencs les entrades a l’Open seran gratuïtes i es poden passar a buscar per la recepció de la piscina municipal (una per persona) i fins a exhaurir entrades.
Cal recordar que el passat 11 de gener se signava el conveni de col.laboració entre la Federació Catalana de Taekwondo i l’Ajuntament de Salou amb la finalitat d'organitzar al pavelló esportiu municipal l'últim cap de setmana de març (dies 27 i 28).

Els objectius, com han explicat des de l'organització, són molts: des del desenvolupament de la pròpia competició, fins a proporcionar un element útil i innovador que faciliti la interrelació entre els diferents taekwondista i incloent una oportunitat única de passar un cap de setmana en família gaudint de l'organització de l'Open que, a més, oferirà activitats lúdiques i gratuïtes paral.leles per als assistents. Com ha explicat el representant de la Federació Catalana de Taekwondo, Climent de la Fuente, "Tarragona és la demarcació on proporcionalment hi ha un major nombre de llicències amb 1.400" , mentre que a Catalunya n’hi ha un total de 12.000.

Per la seva banda, des del govern, s'insisteix que aquesta política d'atreure esdeveniments esportius o de qualsevol àmbit que portin associat un moviment de gent en temporada baixa és la línia a seguir per dinamitzar la ciutat i aportar riquesa. L'Ajuntament de Salou invertirà 20.000 euros en aquest esdeveniment esportiu.

Document Actions