Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou, seu aquest cap de setmana del Xè campionat d’Espanya de dards

Les competicions tindran lloc a l’hotel Best Cap Salou

dimarts 24 abril 2012

Aquest cap de setmana se celebra a l’Hotel Best Cap  Salou la desena edició del campionat d’Espanya de dards, organitzada per la Asociación electrónica de dardos . Els inscrits, uns 1.500 participants, (a més d’acompanyants) estaran a Salou des del dissabte 28 d’abril i fins a l’1 de maig; en el decurs d’aquest dies es duran a terme les diferents proves individuals, de parelles i equips en categories masculina i femenina, a més de les diferents seleccions. Al campionat, s’hi donaran cita els millors jugadors d’Espanya; precisament una vuitantena d’ells competiran per aconseguir el premi Estrella, que compta amb 4 categories i suma un total de 6.000 euros a repartir entre els 4 primers classificats.

Pel que fa a la categoria promaster la selecció que guanyi s’endurà un viatge per participar al campionat del món de dards que se celebrarà el proper mes de juliol a Las Vegas.

L’Ajuntament de Salou, des de la regidoria de promoció Econòmica i Comerç, dóna el suport a l’entitat organitzadora del campionat. “Creiem que es tracta d’una bona manera de potenciar Salou  en molts aspectes; en allotjament, turística, comercial i esportivament ja que en aquest campionat hi acudiran persones d’arreu de la península”, ha assegurat la regidora Reyes Pino.

 

Galeria d'imatges

CARTEL___X_CAMP._ESPAA_A.E.D.__SALOU_2012._rectificado._20-04-2012.jpg
CARTEL___X_CAMP._ESPAA_A.E.D.__SALOU_2012._rectificado._20-04-2012.jpg

Document Actions