Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou seu de la celebració de l'XI edició de l'Spanish Open 2009 de balls esportius

dilluns 15 juny 2009

El certamen, que reunirà més de mil parelles de ball, tindrà lloc del 4 al 8 de desembre

Un any més Salou es convertirà en seu de l'XIè Open Nacional de Balls Esportius, IDSF Internacional Open Standard, International Dance Sport Federation (IDSF) Open Llatins, Open IDSF Senior Standard, Open IDSF Senior Llatins, Open To The World Professional Standard i Llatins, aquesta darrera una competició puntuable per al rànquing nacional. Així s'ha acordat després de la signatura del conveni entre el regidor de turisme, Alberto del Hierro, i l'empresa encarregada de l'organització de l'acte ATA Producciones y Eventos Barcelona.

Així, durant el Pont de la Constitució Salou serà la seu d'aquest esdeveniment multitudinari que reunirà més de 3.000 participants i 7.000 persones i que se celebrarà al Pavelló Municipal d'Esports. El regidor de Turisme de Salou, Alberto del Hierro, ha explicat que l'Spanish Open serveix per desestacionalitzar la temporada turística i donar valor afegit a la destinació turística del municipi. 'Salou ha fet una aposta per mantenir durant tot l'any activitats que facin atractiva la nostra ciutat, més enllà del sol i platja', explicava.

El director general del comitè organitzador d'aquest esdeveniment, Antoni Mas, ha destacat que l'Spanish Open es convertirà novament en 'la competició de referència nacional i internacional que s'organitza al nostre país' i ha remarcat la cobertura televisiva que tindran les competicions. De fet, es retransmetrà en televisions de Catalunya com 8tv, TDI Digital ( 24 TV ), el Canal 33; així com a emissores de les Illes Balears; València; Aragó, Murcia i diferents TV internacionals amb un mínin de 15 països.

Document Actions