Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou seu de la Nit dels Campions de la Federació Catalana de Futbol

divendres 20 juny 2014

Cinc equips de Salou han estat distingits amb els màxims guardons de la Federació

 

El Teatre Auditori de Salou (TAS) es va omplir ahir al vespre d’esportistes per celebrar la Nit dels Campions, una festa organitzada per la Federació Catalana de Futbol i la Federació a Tarragona en la que cinc equips de Salou van rebre la seva distinció; a més d’una altra que va recollir l’alcalde de Salou, Pere Granados, en reconeixement per la col·laboració de l’Ajuntament en la cessió de les instal·lacions. En un acte, on també hi va ser present el regidor d’Esports, Felip Ortiz, a més de la representant dels Serveis Territorials de l’Esport de la Generalitat, Gemma Solé; així com representants del Consell Esportiu del Tarragonès; el vicepresident de la Federació Catalana de Futbol i representants d’equips i municipis veïns.

El batlle, Pere Granados, va voler felicitar a tots els clubs i equips de futbol de la província que han assolit èxits en els seus respectius campionats i han pujat de categoria. Encoratjar-los a seguir en aquesta línia d’èxits i molt especialment, als cinc equips de Salou que han obtingut el reconeixement. Com són l’Escola de Futbol Base Salou-Costa Daurada (Campió aleví D; el Playas Salou (campió juvenil A) i tres equips del Club de Salou Futbol Sala (campió aleví A; benjamí A, i sènior femení).

A més, també va recordar com Salou, precisament és un municipi sensible vers l’esport, amb la certificació atorgada per la Generalitat en Turisme esportiu gràcies a la inversió privada d’un equipament d’alt rendiment. Granados, també ha recordat que “aquest govern us fa costat, i ben properament tindrem també un nou equipament esportiu, un pavelló cobert al costat del centre Atenea”.

Galeria d'imatges

nit_campions.jpg
P1030651.JPG
P1030656.JPG
P1030656.JPG
P1030656.JPG

Document Actions