Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou, seu de la presentació del projecte mediambiental 'Coronita Save the beach'

dilluns 22 juny 2009

Salou ha estat l'escenari de l'acte de presentació en societat del projecte 'Coronita Save the Beach', que té com a objectiu la preservació i la recuperació de platges degradades del nostre planeta.

A l'acte, que va tenir lloc el passat 19 de juny, hi van assistir l'alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat de diversos regidors; el director de màrqueting de Coronita, Martin Orbea; l'experta mediambiental, Alexandra Cousteau; Ignacio Quintana, de Unión Radio, i els artistes que participaran al concert de promoció del projecte, que tindrà lloc el 14 d'agost, a la platja de Llevant,Jarabe de Palo i el grup Pignoise.

L'alcalde, en el seu parlament va deixar clara la implicació de l'Ajuntament de Salou en tots aquells projectes que tinguin com a objectiu la regeneració i la protecció de les platges dient que 'volem que Salou sigui un exemple per aquells litorals que necessiten una atenció especial per recuperar le seu estat més digne'. En aquest sentit va destacar el projecte de 'recuperació mediambiental del litoral del Cap Salou' que s'està duent a terme al municipi, afegint que 'aquesta és la nostra voluntat: protegir, recuperar i preservar l'ecosistema natural de la costa de les platges i cales del Cap Salou, la qual cosa demostra la nostra política de platges'.

Per tant, Granados va mostrar tot el seu suport a la labor de l'organització 'Coronita Save the Beach', i va agraïr també el suport de '40 Principales' per la seva col·laboració en el projecte.

Document Actions