Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou, seu de la segona jornada de Qualitat Assistencial i seguretat dels pacients

dimecres 25 novembre 2015

L’alcalde ha destacat la importància de prestar un servei de qualitat i més a destinacions turístiques per la complexitat i l’especificitat que comporta haver d’atendre durant els mesos d’estiu una gran quantitat de visitants

Unes 150 persones s’han inscrit a les Jornades de Qualitat Assistencial i seguretat dels pacients que s’estan duent a terme avui a Salou. En la segona de les edicions d’aquesta trobada organitzada per l’Institut Català de la Salut. A l’acte inaugural hi ha esta present el Director Territorial del Departament de Salut, Josep Mercadé; la responsable de Qualitat i Seguretat de la Direcció Assistencial de l’ICS, Clara Pareja; el Gerent Territorial del Camp de Tarragona, Pere Montserrat; la doctora Montse Gens, directora del CAR Salou; a més de responsables de centres d’assistència primària de les comarques i responsables de qualitat i seguretat de centres sanitaris i hospitalaris.

El batlle, Pere Granados, ha estat l’encarregat d’encetar les jornades assegurant que “és una satisfacció per Salou poder acollir aquesta trobada, i poder reunir tota una sèrie de professionals i de gestors de la sanitat perquè en definitiva intercanviar coneixements i pràctiques sobre polítiques de qualitat clínica, també és una forma de progressar i avançar en la millora continua del servei als ciutadans que presten els servis públics d’una localitat”. Granados també ha afirmat que “és molt encertat aprofundir en tots aquells aspectes que ens permeten implementar estratègies  de gestió i excel·lir en aquells protocols de bones pràctiques que incideixen tant directament en el servei als ciutadans, i en aquest cas als pacients”. I ha remarcat com “en aquesta estratègia de millorar aspectes claus de l’assistència com és la seguretat, crec que tots hi hem d’estar implicats i treballar amb estreta col·laboració, perquè d’aquesta bona disposició i sintonia neix el grau d’unitat necessària per assolir la màxima qualitat de l’atenció sanitària i un alt grau de satisfacció per parts dels usuaris i pacients. I això, en una destinació turística com la nostra, te doble mèrit per la complexitat i l’especificitat que comporta haver d’atendre durant els mesos d’estiu una gran quantitat de visitants”.

Les jornades s’allargaran fins al migdia. 

Galeria d'imatges

jornada_ics.jpg
jornada-ics.JPG

Document Actions