Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou seu de la tercera jornada sobre la implementació del Pla de Salut 2011-2015 al Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre

dimecres 27 maig 2015

L’alcalde ha donat la benvinguda als 200 assistents a aquesta sessió celebrada al TAS de Salou

 

Més de 200 professionals de l’àmbit sanitari s’han reunit aquesta tarda a Salou per debatre sobre diferents experiències d’èxit que s’han implementat a cadascuna de les regions sanitàries gràcies al Pla de Salut 2011 – 2015. En el marc d’aquesta trobada, el batlle, Pere Granados, ha volgut donar la benvinguda a la reunió de treball que se celebra a Salou, “i que ens complau acollir, com totes aquelles altres trobades que s’han realitzat al nostre municipi organitzades pel Servei Català de la Salut i el Departament de Salut de la Generalitat, que són bastants i en diverses matèries de debat i reflexió sobre la salut pública i el servei d’atenció sanitària”.

Granados, ha manifestat, que “les jornades divulgatives, siguin en el camp que siguin, esdevenen clau per coordinar esforços i objectius de cara a fomentar el treball en equip, i per traçar en definitiva fulls de ruta encaminades a millorar un servei tant important per a la ciutadania com és l’assistència mèdica i sanitària”, i ha afegit que “des d’un punt de vista més local, que en aquesta estratègia de millorar aspectes claus dels processos assistencials, crec que tots hi hem d’estar implicats i treballar amb estreta col·laboració, perquè d’aquesta bona disposició i sintonia neix el grau d’unitat necessària per assolir la màxima qualitat de l’atenció sanitària”.

A la inauguració de les jornades també ha estat present la secretària general de Salut, Roser Fernández, a més del delegat del Govern a Tarragona, Joaquim Nin, i el delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Francesc Xavier Pallarés. 

 

En una primera taula s’ha centrat el debat en el cribratge del càncer de colon i recte amb els resultats de la implantació, així com també els resultats de salut relacionats amb els de cost-eficiència del programa. La segona taula versarà sobre els avenços en l’atenció a la cronicitat amb actuacions conjuntes sanitàries i socials realitzades al territori i les alternatives d’hospitalització.

 

La cloenda del certamen anirà a càrrec del director del Servei Català de la Salut, Josep Maria Padrosa, i del director general de Planificació i Recerca en Salut, Carles Constante.

El Departament de Salut impulsa el Pla de salut de Catalunya 2011-2015 com el marc de referència de totes les actuacions públiques en matèria de salut. És un instrument fonamental per donar resposta a les tendències estructurals i als reptes de futur i millorar l’estat de salut de la població.

Galeria d'imatges

portada_salut.jpg
taula.jpg
P1160511.JPG
P1160511.JPG

Document Actions