Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou seu de la trobada de directors de vendes europeus d’Hotelbeds

L’alcalde els ha donat la benvinguda al municipi a més d’explicar-los la destinació en una trobada al Club Nàutic

divendres 04 octubre 2013

Una trentena de directors d’Europa de vendes de la companyia majorista d’acomodació Hotelbeds s’han donat cita a Salou per conèixer de primera mà l’oferta del municipi i de la Costa Daurada. En una trobada al Club Nàutic el batlle, Pere Granados, els ha donat la benvinguda a més d’explicar-los els trets característics del municipi. Ahir el vespre, després d’una visita per Salou i d’assistir a l’espectacle de les fonts cibernètiques va tenir lloc una recepció a la biblioteca del Club Nàutic, en una visita organitzada pel Patronat Municipal de Turisme.

L’alcalde ha destacat en la presentació de la marca Salou que “som un potent complex vacacional d’oci i de lleure, equipat amb serveis i instal·lacions turístiques ben adaptades i de gran qualitat, on destaquen els sectors de l’allotjament, la restauració i el comerç; dins un marc i un entorn urbà ordenat, acurat i amable. Un conjunt que li ha reconegut a Salou la qualificació i la marca de primera destinació en turisme familiar”; a més de la gran oferta de platges i cales també ha recordat que “som la primera marca i destinació de Catalunya especialitzada en turisme familiar, que rep més de dos milions de visitants, i on l’índex de fidelització d’un 80% demostra un alt nivell de satisfacció”.  A més, en la trobada s’ha agraït l’elecció de Salou per dur a terme aquesta trobada i felicitar tant al  director de Vendes per a Europa d’Hotelbeds, Mark Nueschen, com al Destination Manager Hotelbeds Costa Daurada, Enrique Lozano.

 

Hotelbeds és una companyia majorista d'acomodació que compta amb una cartera  de més de 50.000 hotels de 183 països; té unes vendes de 14 milions de pernoctacions a l'any i que està activa en més de 100 mercats d'origen a tot el món.  

Galeria d'imatges

detall.jpg
foto_5.JPG
detall.jpg
detall.jpg
foto_5.JPG

Document Actions