Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou, seu de la victòria d’Ucraïna de la World Cup Male de la IFCPF

dilluns 16 maig 2022

Ahir diumenge es va lliurar la copa a l’equip vencedor, que va guanyar per un gol a zero contra Iran

L’alcalde Pere Granados va assistir a l’acte i va estar acompanyat per Julián Rebollo, president de la Federación Española de Deportes de Personas con Parálisis Cerebral y Daño Cerebral Adquirido (FEDPC); Carles Muñoz, president de la FECPC; i Paulo Cruz, representant de la International Federation of Cerebral Palsy Football (IFCPF)

Demà dimarts, al matí, tindrà lloc la final de la World Cup Female de Futbol 7 per a persones amb lesió cerebral i el lliurament de la Copa i les medalles, al camp 8 del Complex Futbol Salou Sports Center

 

Ucraïna es va proclamar guanyador, ahir diumenge, a la final, jugada a l’estadi del Complex Futbol Salou Sports Center, de la World Cup Male de Futbol 7 per a persones amb lesió cerebral, en un duel amb Iran.

L’alcalde Pere Granados va lliurar la copa a l’equip guanyador i va repartir les medalles als tres primers classificats: Ucraïna, Iran i Brasil.

Segons ha manifestat, “estem contents d’haver estat seu d’aquesta Copa del Món perquè la nostra voluntat és treballar perquè el municipi esdevingui una ciutat inclusiva i accessible per a tothom, on l’esport també tingui aquest vessant d’inclusió i serveixi per fomentar valors com el respecte a la diversitat i la integració”.

Carles Muñoz, president de la FECPC, ha manifestat que agraeix a la IFCPF "que hagi comptat amb la nostra Federació per organitzar aquest esdeveniment de gran envergadura dins el món del futbol per a persones amb lesió cerebral; i, així, poder donar la possibilitat a Salou i a tota la societat catalana de poder-lo viure de prop".

El representant de la IFCPF, Paulo Cruz, es va dirigir, també a l’audiència, agraint la participació de les diferents seleccions i “el gran nivell de futbol, que ens han fet gaudir aquests dies; així com la feina dels classificadors, àrbitres i organització”. Sobretot, després de dos anys d’aturada, després de la pandèmia.

A banda de la copa i les medalles, que van ser lliurades enmig d’un ambient de celebració per part dels guanyadors i l’afició, es van atorgar trofeus al millor esportista, Most Valuable Player (MVP), Samuel Charron, de Canadà; al millor porter, per a Sean Boyle de USA; i al màxim golejador, per a Ivan Donenko, d’Ucraïna.

Cal destacar que en el marc de la competició, del 15 al 17 de maig té lloc un campus de desenvolupament de futbol femení, en el què hi participen esportistes catalanes, de Dinamarca i Anglaterra.

 

Galeria d'imatges

00.jpg
4.png
7.jpg
8.JPG
9.JPG
10.JPG
11.JPG
12.JPG
13.JPG
14.JPG
15.JPG
16.JPG
17.JPG
20.JPG
21.JPG
23.JPG
26.JPG
27.JPG
28.JPG
29.JPG
30.JPG
31.JPG
32.JPG
33.JPG
36.JPG
37.JPG
38.JPG
39.JPG

Document Actions