Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou, seu de les segones Jornades Oncològiques Amadeu Pelegrí

Seran els propers dies 4 i 5 d’octubre a la Sala Europa

dilluns 26 setembre 2011

El Teatre Auditori de Salou acollirà la segona edició de les jornades oncològiques Amadeu Pelegrí. La cita tindrà lloc el proper 4 i 5 d’octubre a la sala Europa del TAS i comptarà amb especialistes de primer ordre en el tractament del càncer. L’Associació, amb seu al Centre Cívic de Salou, neix d’un grup de pacients amb un denominador comú: la voluntat de mantenir viu el record del Dr. Pelegrí i, sense més pretensions,  ajudar i donar suport al col·lectiu, cada cop més gran, que formen els pacients oncològics.
“Volem transmetre la nostra experiència viscuda arran de la malaltia a les persones que estiguin passant per la mateixa situació, amb la voluntat d’ajudar-los a tenir una millor qualitat de vida i donar-los el màxim suport en aquests moments difícils”, explicava la presidenta Murielle Reig. De forma progressiva, com apuntava la presidenta s’aniran organitzant xerrades, conferències, projecció de pel·lícules, jornades oncològiques i altres activitats culturals i esportives. 

La inauguració de les jornades serà el dia 4 a les sis de la tarda i anirà a càrrec del Dr. Josep Mercadé, director dels Serveis Territorials de la Salut a Tarragona i gerent de la Regió Sanitària del Camp de Tarragona; a més de l’alcalde de Salou, Pere Granados. Després de l’homenatge previst per al Dr. Amadeu Pelegrí  serà el torn del director del Servei d’Oncologia Mèdica de l’Hospital de Sant Pau de Barcelona i membre del grup GEICAM –Grupo Español de Investigación de Cáncer de mama, el Dr. Agustí Barnadas qui faci la conferència inaugural sobre els ‘Avenços en el tractament del càncer de mama. Teràpia individualitzada’. Una xerrada que presentarà la Dra. Cristina Pérez, oncòloga especialista en càncer de mama de la Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla de Tarragona. Posteriorment actuarà el  Cor Duorum de l’Escola Municipal de Música i també la cantant salouenca Maite Castellanos, col·laboradora de la Fundació Carreras.

L’endemà dimecres dia 5, també a les sis de la tarda,  serà el torn per a un primer parlament a càrrec del Dr. Xavier Oliach, director de l’Hospital de Sant Pau i Santa Tecla de Tarragona i un parell de conferències. La primera anirà a càrrec del Dr. Vicente Valentí, coordinador de la Unitat d’Oncologia Mèdica de la Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla de Tarragona i tractarà de ‘La Investigació clínica en Càncer’ i la segona  sobre ‘Amazonas de ayer y de hoy’ la pronunciarà la Sra. Marisa Garcia de Oteyza, llicenciada en filologia anglogermànica i ex professora de la Universitat Rovira i Virgili. Josep Poblet, president de la Diputació de Tarragona, clourà les jornades que incorporen també altres aspectes més lúdics.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

amadeu_jpg.jpg

Document Actions