Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou, seu del 12è torneig Mare Nostrum Cup

Més de 100 equips de futbol i 2.000 persones hi participaran aquesta Setmana Santa, quan també s’han programat un altre torneig

dimecres 21 març 2012

El regidor d’Esports, Felip Ortiz, ha presentat aquest matí junt amb el gerent de Mare Nostrum, Delfí Vives; el director esportiu del complex Futbol Salou, Albert Vinyes un conjunt de competicions esportives que tindran lloc per Setmana Santa i que tindran com a base d’operacions Salou. D’una banda, s’ha programat el Mare Nostrum Cup –que arriba a la dotzena edició- i que se celebrarà del 5 al 8 d’abril. Aquest torneig aplega a més de 100 equips i uns 2.000 participants directes. “Tots ells faran nit a Salou i a l’hora de jugar es repartiran entre el complex Futbol Salou, a més del camp de futbol de Vila-seca i els de Tarragona”, ha avançat Vinyes. En dos dies i mig es jugaran més de 300 partits i arribaran al municipi equips de tota la geografia espanyola procedents de 30 clubs esportius a més també d’algun equip de Finlàndia i de Suècia. En aquest Mare Nostrum Cup hi haurà equips des de prebenjamins fins a juvenils i també futbol 7 i futbol 11 en categoria femenina; d’aquesta manera “s’ha convertit en el torneig de majors dimensions de la demarcació de Tarragona”, ha apuntat el director esportiu del complex Futbol Salou.

Vinyes ha destacat que durant aquesta competició el nou complex esportiu Futbol Salou ja tindrà totes les instal·lacions complementàries (vestuaris, bar, botiga...) enllestides però només hi haurà els dos camps de gespa artificial en funcionament. “Estem molt contents per la bona acollida que estan tenint les instal·lacions úniques a Catalunya i, de fet, -deia-  encara no està acabat i ja tenim confirmació que 20 equips de Rússia, Holanda, Xina i Japó, entre d’altres països faran els seus estaigs a Salou”, ha afegit Vinyes.

D’altra banda, l’empresa Mare Nostrum també organitza durant la setmana Santa però a les instal·lacions municipals i al col·legi Elisabeth un torneig de bàsquet i futbol sala amb equips de tota Catalunya.

El regidor d’Esports, Felip Ortiz, ha comentat que “des de la regidoria d’Esports estem apostant fermament per l’esport de base i per promocionar el nostre municipi internacionalment oferint una oferta variada i de qualitat pel que fa a proves i campionats”.

Altres torneigs que s’organitzaran properament seran de veterans (del 8 al 10 de juny); un altre per a equips regionals (15 al 17 de juny);  i el Mare Nostrum Summer a finals de juny.

Galeria d'imatges

DSCN5139.JPG
DSCN5139.JPG

Document Actions