Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou seu del campionat de Catalunya de Vòlei Platja

Unes 110 parelles participaran en el campionat de Catalunya durant aquest cap de setmana a la platja de Llevant

dijous 28 juliol 2011

Aquest cap de setmana, 30 i 31 de juliol, la platja de Llevant de salou acull el campionat de catalunya de vòlei platja 2011. Aquest campionat és l’única competició oficial en aquesta disciplina i mitjançant la qual els jugadors/es federats poden optar al títol de Campió de Catalunya. Els jugadors provinents de totes les poblacions tant de Catalunya com d’Espanya i de diferents nacionalitats comprenen una edat entre els 20 i 45 anys en categoria absoluta i entre els 16 i 19 anys en categoria de menors. Aquest circuit està en ple creixement i prova d’això és el volum de gent que any rere any pren part de la competició amb una participació mitja de 200 jugadors/es i una afluència de públic de 1.000 persones per cap de setmana.

Pel que fa als horaris de les competicions, el dissabte de 10 a 20 hores es disputarà la fase sènior prèvia de classificació a la fase final de la prova sènior amb 40 parelles en categoria masculina i 40 en femenina. El diumenge dia 31 des de les 10 i fins les 20 hores es disputarà la final de la fase sènior amb les 16 millors parelles, 8 classificades de la prèvia més les 8 millors del rànking Català i Nacional i el posterior lliurament de trofeus. A més, també es disputarà la fase final en la categoria de menors amb les 20 parelles menors de 19 anys en categoria masculina i femenina i el posterior lliurament de trofeus.

Les instal.lacions del campionat consten d’una pista central en la que es disputaran les finals i els partits més atractius, i de 5 pistes auxiliars situades al voltant de la pista central que actuen com a reforç de la pista central on es disputaran tant els partits de la fase prèvia com els de la fase final. La superfície total de les instalacions es de 2000 metres quadrats.

Galeria d'imatges

volei.jpg

Document Actions