Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou seu del I Open Taekwondo Catalunya 2010

S’espera que prop de 1.000 participants i unes 4.000 persones es donin cita a la capital de la Costa Daurada

dimarts 12 gener 2010

Aquest migdia s’ha signat el conveni de col·laboració entre la Federació Catalana de Taekwondo i l’Ajuntament de Salou per tal d’organitzar al pavelló esportiu municipal el darrer cap de setmana de març (dies 27 i 28 ) la primera edició de l’Open Taekwondo Catalunya-Salou 2010. L’Open Taekwondo 2010 és l’única competició que, amb el recolzament i supervisió de la Federació Catalana de Taekwondo, s’organitza per a competidors de 6 a 14 anys en les modalitats tant masculina com femenina, acollint Pumses  i Combat.
En aquesta primera edició, la participació es limita a 1.000 competidors, estant oberta a participació única i exclusivament a competidors de Catalunya i del Principat d’Andorra; en total però es preveu que es moguin unes 4.000 persones en un cap de setmana de temporada baixa. Els objectius, com han explicat des de l’organització, són molts: des del desenvolupament de la pròpia competició, fins a proporcionar un element útil i novedós que faciliti la interrelació entre els diferents taekwondistes i incloent-hi una oportunitat única de passar un cap de setmana en família gaudint de l’organització de l’Open que, a més, oferirà activitats lúdiques i gratuïtes paral·leles per als assistents. Com ha explicat el representant de la Federació Catalana de Taekwondo, Clemente de la Fuente, “Tarragona és la demarcació on proporcionalment hi ha un major nombre de llicències amb 1.400” i a Catalunya n’hi ha un total de 12.000.
Per la seva part, des del govern, s’insisteix que aquesta política d’atreure esdeveniments esportius o de qualsevol àmbit que portin associat un moviment de gent en temporada baixa és la línia a seguir per tal de dinamitzar la ciutat i aportar riquesa. “Serà un cap de setmana en que es deixarà veure un important volum de visitants de tota Catalunya; molts d’ells s’allotjaran a Salou; a més de fer diverses activitats al municipi”, explicava l’alcalde, Pere Granados.

L’Ajuntament de Salou invertirà 20.000 euros en aquest esdeveniment esportiu. Cal recordar també que, el cap de setmana previ a aquesta competició també hi ha programat un altre campionat d’Espanya de karate (20 i 21 de març) també relacionat amb les arts marcials i que comptarà  amb la presència d’esportistes de 19 comunitats autònomes amb més de 350 competidors i més de mil acompanyants.

Per a més informació de l’esdeveniment podeu consultar la web www.opentaekwondo.com

Document Actions