Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou, seu del IV Congrés Estatal de la Federación de Servicios de la UGT

dimarts 02 juny 2009

El Palau de Congressos acull des de dimecres 3 de juny i fins el dissabte 6 la trobada sindical d'on sortirà la nova direcció nacional de la Federació


Els propers dies 3, 4, 5 i 6 de juny se celebrarà a Salou el IV Congrés Estatal de la Federación de Servicios de la UGT (FeS-UGT) i 350 delegats i delegades escolliran la nova direcció nacional de la Federació. La FeS-UGT és la tercera organització del sindicat, té actualment més de 135.000 afiliats i afiliades de tota Espanya i és una organització de caràcter federal, amb estructura en totes les Comunitats Autònomes del nostre país, i realitza una tasca sindical als següents sectors: Caixes d'Estalvi; Banca: Comunicació Social, Cultura i Esports; Neteja i Serveis a la Societat; Seguretat i Assegurances Oficines i Despatxos.

Durant els dies del Congrés s'analitzarà la gestió de l'actual Comissió Executiva, es treballarà sobre el model sindical, s'actualitzaran els estatuts si procedeix, i s'elegirà la nova Comissió Executiva, que dirigirà la Federació Estatal durant els pròxims quatre anys.

Des de l'Ajuntament de Salou es mostra una clara satisfacció pel fet de promocionar el Palau de Congressos de manera destacada dins el circuit de congressos amb una àmplia oferta complementària. L'alcalde de Salou, Pere Granados, saludarà als assistents i els hi donarà la benvinguda.

Document Actions