Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou, seu d'una jornada de PIMEC Tarragona per explicar els avantatges de la factura electrònica

dimecres 18 març 2015

Andreu Brú ha destacat que gestionar de manera electrònica les factures millora la productivitat de l’empresa.

De la mateixa manera, Jesús A. Barragán, ha volgut animar als empresaris a que s’adaptin als nous formats de factura electrònica donat els avantatges que comporta.

 

PIMEC Tarragona, juntament amb l’Ajuntament de Salou, ha organitzat la jornada Tot el que necessites saber per passar-te a la factura electrònica amb l’objectiu d’informar als empresaris sobre els beneficis i els avantatges que genera la implantació de la factura electrònica en el rendiment de l’empresa.

La llei 25/2013 d'impuls de la factura electrònica i creació del registre comptable de factures en el sector públic, de 27 de desembre, representa la pràctica desaparició, a partir del passat 15 de gener d’enguany, de les factures en formats paper i pdf per a totes les empreses proveïdores d’administracions públiques. La llei té per objectiu eradicar la morositat de les administracions públiques.  

 

Per aquest motiu és important que tots els empresaris que hagin d’enviar factures a qualsevol administració pública siguin coneixedors que tenen el dret i l'obligació d’enviar totes les factures en el format establert per la llei. Aquesta jornada, celebrada al Teatre Auditori de Salou, ha servit per resoldre tots els dubtes i per aportar a tots assistents el coneixement necessari per poder prendre les decisions que millor s’adaptin a les necessitats de les seves empreses.

 

La jornada, que ha reunit més de 40 empresaris i autònoms del territori, ha anat a càrrec d’Andreu Brú, director del Departament de Solucions TIC de PIMEC, qui assegura que “gestionar de manera electrònica les factures millora la productivitat, la seguretat, i molt especialment l’estalvi de costos en les pimes”. També ha  informat als empresaris presents dels diferents formats de factures o com haurien de ser aquelles que van dirigides a les administracions públiques i a altres companyies o consumidors finals. Al mateix temps, ha reconegut la bona tasca que s’està portant a terme des del consistori  perquè els seus proveïdors facin servir la factura electrònica gràcies a un sistema molt acurat que facilita la seva implantació.

Jesús A. Barragán, regidor de Gestió Econòmica, Ocupació i Noves tecnologies de Salou, acompanyat per Jesús Redón, cap d’informàtica del consistori, ha estat l’encarregat de presentar la jornada. El regidor ha animat a tots els empresaris a que s’adaptin als nous formats de factura electrònica donat els avantatges que comporta ja que “d’aquesta manera tots en sortim beneficiats”. A més, ha recordat que és una mesura que serveix per lluitar contra la morositat que pateixen les pimes, “el motor de l’economia”, ha conclòs.

Galeria d'imatges

factura.jpg
factura.JPG

Document Actions