Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou, seu el cap de setmana de la quarta prova del circuit nacional e internacional Beach Voley Tour 2010

El XI Beach Volley Tour 2010 tindrà lloc els dies 24 i 25 de juliol a la platja de Llevant

divendres 23 juliol 2010

Salou torna a ser una de les poblacions catalanes seleccionades per acollir el XI Beach Volley Tour 2010. Aquest torneig és una de les proves puntuables pel circuit Beach Voley Tour. El campionat que se celebrarà durant el cap de setmana del 24 al 25 de juliol a la platja de Llevant de Salou, comptarà amb la participació de nombrosos professionals d’aquest esport. Cal destacar la presència de l’hispano-brasiler, Geni Da Silva i del Català Lluís Badosa, campions d’España de vòlei platja.

En aquesta XI edició cal destacar la participació d’unes 90 parelles provinents de Catalunya, Aragó, Balears, València, Madrid, … pel que fa a nivell nacional i França, Lituània, Rússia, Alemanya, Cuba, Txèquia, … pel que fa a nivell internacional.

El certamen compta amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Salou, i de la Real Federació Espanyola de Vòleibol. El torneig començarà el dissabte de 11h a 20h i finalitzarà el diumenge a les 20h. El mateix diumenge a partir de les 20.30h es farà el lliurament dels premis. El primer classificat tant de la categoria masculina com de la femenina rebrà 400€, el segon 300€, el tercer 200€ i el quart 150€, mentre que el cinquè i el sisè lloc rebran 75€ respectivament. Per a més informació podeu consultar el web http://www.beachvolleytour.net

Document Actions