Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

SALOU, SEU INTERNACIONAL DEL BALL ESPORTIU

dimecres 04 desembre 2002

Els dies 6, 7 i 8 de desembre, i per quart any consecutiu, Salou acull i celebra un dels esdeveniments del món del Ball Esportiu i de Competició més important de l'Estat.
En total cinc competicions: el IV Open Nacional Salou 2002, puntuable pel rànquing nacional de la AEBDC en totes les seves categories (Standard i Llatins), que se celebrarà el dia 6 i en la qual hi participaran unes 744 parelles de tot l'Estat espanyol.
El IDSF Internacional Open, en les seves modalitats Standard i Llatins i puntuable al Rànquing Mundial, tindrà lloc els dies 7 i 8, i reunirà 162 parelles d'alt nivell internacional, destacant la presència de campions del món, campions d'Europa i campions nacionals.
També els dies 7 i 8, el Professional Open Internacional i el Open Junior Internacional. Dues competicions creades com a espectacle: una en categoria professional, amb les 29 millors parelles del món; i l'altra en categoria juvenil i junior, on assistiran els campions del món (Rússia) i d'Europa (Itàlia).
Igualment els dies 7 i 8, el IDSF Senior Open de caràcter internacional i en les dues modalitats, on hi participaran els actuals tri-campions del món en la modalitat de Llatins.
A més, aquesta quarta edició comptarà amb una novetat: el I Open Salsa, que per primera vegada se celebrarà en territori espanyol, i en la que hi participaran parelles i grups. Aquesta competició tindrà lloc el divendres i el dissabte. Paral·lelament s'han organitzat tallers (classes tècniques).
I els matins, a partir de les 11'00 hores, s'oferiran classes d'iniciació gratuïtes.
Aquesta macro-festa del Ball Esportiu que acull Salou durant tres dies es realitzarà al Pavelló Municipal d'Esports, amb un preu d'entrada de 6 ' per dia.

Document Actions