Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou, seu internacional del Mundial de Super Moto 2009

dimecres 04 novembre 2009

Tindrà lloc a PortAventura el 14 i 15 de novembre al pàrquing sud del parc i reunirà a més de 130 participants

Els propers dies 14 i 15 de novembre, Salou i PortAventura acolliran el GP de Catalunya de Super Moto, que serà l'última prova del calendari del Mundial 2009 d'aquesta modalitat del motociclisme, fusió entre carrera i cross.

Segons el representant de l'empresa promotora i organitzadora, Jordi Roquer, 'aquesta modalitat del motociclisme és troba en una posició emergent donat el seu atractiu; ja que les competicions es desenvolupen en circuïts mixtes de carretera i tot terreny'. En aquest sentit, el circuït d'aquesta prova serà instal·lat al pàrquing sud de PortAventura.
Roquer també anunciava la participació de més de 130 corredors amb bona presència espanyola i catalana. Remarcava l'interès de la prova en el sentit que el campió del món es decidirà precisament en aquesta.
D'altra banda, manifestava que l'esdeveniment serà de gran nivell, 'tant en l'aspecte esportiu com comercial', doncs hi ha prevista una zona comercial prop del Paddock, amb un ampli desplegament de marques, equips i models de moto.

Per la seva part, el Director Comercial de PortAventura, Betim Budzaku, remarcava la importància de captar esdeveniments internacionals per l'impacte positiu sobre l'economia de la zona, alhora que destacava que aquest campionat del motor incidirà en incrementar la temporada turística i suposa 'una nova línia de negoci i una nova experiència en la desestacionalització que el sector busca'.

Per la seva banda, l'alcalde de Salou, Pere Granados, manifestava la seva confiança en la 'capacitat de Salou i de PortAventura per convertir-se en pol d'atracció d'esdeveniments esportius internacionals, i sobretot del motor, per la seva experiència en el Rally de cotxes, i ara en aquesta prova internacional de motos'. També ha destacat 'la bona col·laboració entre el sector públic i el privat, que han d'anar de la mà en el patrocini d'esdeveniments que siguin motors de dinamització de l'economia del territori i promocionin la seva imatge i les seves potencialitats'.

L'organització del GP de Catalunya Salou PortAventura és fa a càrrec de MilaEvents, les federacions catalana, espanyola i internacional de motociclisme; amb el patrocini de l'Ajuntament de Salou, PortAventura i el Patronat de Turisme de la Diputació.

Més informació: www.salousupermoto.tk, i www.supermotos1.com.

Document Actions