Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou signa el Contracte Programa 2013, en matèria de serveis socials, programes relatius al benestar social i polítiques d’igualtat

El Contracte Programa permet atendre les necessitats socials més immediates, generals i bàsiques de les famílies i grups

dimecres 07 agost 2013

La regidoria d’Acció Social de l’Ajuntament de Salou ha signat el contracte programa amb la conselleria de Benestar Social de la Generalitat de Catalunya. Aquest protocol estableix eixos estratègics per a la coordinació, cooperació i col·laboració entre el Departament i la regidoria d’Acció Social en assumptes de serveis socials i altres programes relatius al benestar social, per garantir, tots plegats, una eficàcia i eficiència, en la seva aplicació. La signatura s’ha dut a terme a la seu dels Serveis Territorials de Tarragona  de la Generalitat de Catalunya  i ha comptat amb la presència de la directora dels Serveis Territorials de Benestar Social, Anna Vendrell i el regidor d’Acció Social, Pedro Lavilla.

Els serveis i programes d’aplicació aquest 2013 al municipi de Salou son els serveis socials bàsics; els serveis d’intervenció socioeducativa no residencials per a infants i adolescents; l’acollida i integració a persones estrangeres immigrades; els serveis d’informació i atenció a les dones – SIAD i, finalment, en òrgans de participació de serveis socials.

Lavilla, “amb els contracte programa, la Generalitat junt amb l’Ajuntament acordem les accions a desenvolupar i avaluem any rere any la consecució dels objectius amb l’ànim de millorar l’atenció a la ciutadania i als més necessitats”.  

Galeria d'imatges

DSC04856.JPG
DSC04856.JPG

Document Actions