Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou s'ofereix com a subseu dels XVIII Jocs Mediterranis

dijous 13 desembre 2007

L'equip de govern de l'Ajuntament de Salou presentarà una moció en el proper ple per donar suport a la candidatura de Tarragona als XVIII Jocs Mediterranis de l'any 2017. Així ho ha va fer saber dimarts passat l'alcalde de Salou, Antonio Banyeres; acompanyat del coordinador institucional, Salvador Pellicé; i el regidor d'Esports, Daniel López; a tres dels membres del Comissionat de la candidatura, Mario Rigau, Pere Valls i Lluís M. Pagés, amb els quals va entrevistar-se a l'Ajuntament.

Banyeres vol que Salou sigui una de les subseus d'aquest esdeveniment poliesportiu internacional que reunirà esportistes d'elit dels països mediterranis de tres continents. La idea és que el municipi pugui acollir algunes de les competicions i activitats lúdiques i culturals paral·leles que s'organitzin amb motiu d'aquests jocs. Per aquest motiu, ha ofert els equipaments de la localitat i s'ha compromès a buscar de quina manera, exactament, pot participar en aquesta iniciativa de gran projecció exterior i a aconseguir la col·laboració d'empreses i entitats esportives.

Recordem que tal com va afirmar l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, la candidatura de la ciutat de Tarragona als XVIII Jocs Mediterranis és oberta a altres poblacions de la demarcació, 'de tal manera que la fita, el treball, l'esforç i la desitjada alegria d'acollir els Jocs sigui celebrada i compartida per tot el Camp de Tarragona', segons diu a la revista promocional de la candidatura.

Document Actions