Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou, subseu dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017

L’alcalde de Salou participa a l’acte institucional de celebració i rep l’acreditació de subseu de mans de l’alcalde de Tarragona

dimarts 18 octubre 2011

L’alcalde de Salou, Pere Granados, juntament amb altres alcaldes i autoritats representants dels pobles i ciutats subseu dels Jocs, van participar ahir a la tarda al multitudinari acte de celebració de la nominació de Tarragona, per tal de demostrar la il·lusió i la pinya de tot el territori al voltant d’aquest jocs del 2017 que acolliran fins 12 municipis, amb Tarragona com seu principal i ciutat organitzadora.  
L’acte va ser presidit per l’alcalde de Tarragona, el delegat del Govern de la Generalitat, el president de la Diputació, el subdelegat del Govern i el president del Comité Olímpic Espanyol (COE). També hi van assistir altres autoritats locals així com diputats al Parlament i diputats al Congrés, i representants d’entitats i institucions del territori.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, va aprofitar l’ocasió per felicitar l’alcalde de Tarragona i els alcaldes de poblacions que han estat nomenades subseu, i va manifestar que “aquests Jocs suposen una gran oportunitat pel nostre territori i per a la Costa Daurada, i no tan sols  des del punt de vista de la nostra projecció i de la inversió que un esdeveniment d’aquesta magnitud comporta, sinó perquè generaran un sentiment d’unitat al voltant d’un projecte que compartim molts pobles i ciutats, i un sentiment de pertànyer a un territori que té força per tirar endavant reptes importants que faran història”.
L’alcalde també ha manifestat la voluntat de treballar per fer d’aquests jocs un esdeveniment que impliqui a la societat salouenca, en clara referència que Salou acollirà les especialitats de vela, triatló i vòlei platja: “els salouencs i salouenques hem de fer que Salou surti reforçat d’aquest esdeveniment i això ho aconseguirem amb la complicitat i la il·lusió de tots amb l’objectiu d’una feina ben feta que ens faci sentir orgullosos”.

Cal recordar que el president del Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis (CIJM), l’algerià Amar Addadi, va ser el passat mes de setembre a Salou per comprovar de primera mà les instal·lacions esportives de la ciutat que formen part de la candidatura de  Tarragona. El batlle  junt amb el regidor d’Esports, Felip Ortiz, van acompanyar en la visita al president del CIJM, a més del president del Comitè Olímpic Espanyol (COE), Alejandro Blanco i al secretari general del COE, Víctor Sánchez, entre d’altres persones vinculades al projecte de la candidatura de Tarragona per als Jocs del Mediterrani 2017. El punt de trobada va ser el Club Nàutic de Salou i posteriorment van visitar diverses instal·lacions esportives municipals. L’alcalde a més d’acompanyar-los en la visita també va aprofitar l’avinentesa per tal d’explicar-los el  posicionament i desenvolupament de la marca de turisme esportiu a Salou.

Galeria d'imatges

jocs_mediterranis.jpg
DSCN1980.JPG
DSCN1980.JPG
jocs_mediterranis.jpg

Document Actions