Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou subvenciona l'equip del Playas de Salou-Laguna

dimarts 25 agost 2009

La capital de la Costa Daurada tindrà un representant en la lliga de plata del futbol sala, qui lluirà la samarreta amb el logotip de Salou

El Patronat de Turisme de l'Ajuntament de Salou i el club de Futbol Sala Playas de Salou Laguna han firmat un conveni de patrocini en el qual l'equip lluirà el logotip de Salou en el seu equipatge amb la finalitat de potenciar la imatge del municipi arreu dels desplaçaments de l'equip. El nou govern municipal ha volgut així donar recolzament a un equip situat a la divisió de la lliga de plata, per tant, a un primer nivell. El Regidor de Turisme, Alberto del Hierro ha destacat que 'és una gran avantatge que un equip a la categoria del Playas pugui lluir el nostre distintiu i publicitar Salou per tot el país, al llarg dels diferents desplaçaments'. El regidor del Hierro ha volgut matisar també que 'no som patrocinadors d'altres marques sinó de la nostra pròpia'. Aquest conveni serà d'un any però es podrà renovar sempre que les parts vulguin.

El pressupost de l'equip per aquesta temporada puja als 210.000'; 50.000' dels quals els invertirà l'Ajuntament i el Patronat de Turisme. L'alcalde de Salou, Pere Granados, ha declarat que: 'des de l'Ajuntament no tan sols volem potenciar Salou, promocionant-lo per tota Espanya sinó que també es vol potenciar l'esport dins el municipi'. En aquest sentit, el nou equip de govern té grans projectes com ara una zona esportiva amb instal·lacions de primer nivell a la zona de Barenys. Granados, ha afegit que: 'volem motivar els més petits i potenciar l'esport base en els diferents esports que es practiquen a Salou'.

L'equip, que fins ara jugava a San Carles de la Ràpita, tornarà a jugar a Salou gràcies al conveni signat pel patronat i l'ajut rebut des de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament la qual s'ha compromès també a cedir la nova pista coberta de la zona de Cap Salou per tal que l'equip pugi entrenar amb l'assiduïtat que l'equip requereix per tal de romandre en la categoria de plata. El Regidor d'Esports, David Ninyà ha felicitat el club per tornar al municipi hi ha declarat que 'des de la regidoria oferirem les instal·lacions que estiguin al nostre abast per tal de que l'equip es pugui entrenar sense cap mena de problemes i poder afrontar així el calendari de lliga amb les màximes condicions possibles'.

Per la seva banda José Laguna, president del Playas de Salou, ha assegurat que 'estem molt contents amb la gran acollida que ens han brindat des de l'actual equip de govern per tal de mantindre'ns en la lliga de plata amb un bon suport econòmic i d'infraestructures'. L'equip que compta amb 5 jugadors de la província de Tarragona jugarà avui dimarts a les 20 hores al pavelló municipal el primer partit contra el Benicarló.

Document Actions